Markus vraća magiju Zvezdi! Stiže u ponedeljak!

Košarkaš Markus Vilijams pojačaće Crvenu zvezdu, što će biti velika injekcija samopouzdanja ekipi nakon serije loših rezultata u Evroligi.

Košarka 08.11.2015 | 09:00
Markus vraća magiju Zvezdi! Stiže u ponedeljak!

Kako saznaje "Blic", dolazak Amerikanca u Beograd očekuje se u ponedeljak, kada će se priključiti ekipi na treninzima, ali će do njegovog učešća na utakmicama čekati do decembra, kada će isteći suspenzija zbog korišćenja marihuane.

Snovi navijača Crvene zvezde postaće java. Plejmejker čije su neverovatne asistencije oduševljavale ljubitelje košarke u prošloj sezoni, najuspešnijoj u istoriji kluba, vratiće se na Mali Kalemegdan.

Amerikanac je, podsećamo, bio pozitivan na testu na marihuanu, posle kog je FIBA iz Beča poslala dopis o suspenziji, koja će uskoro isteći.

Zbog situacije u koju je Vilijams sebe doveo, novi transfer je realizovan po diktatku srpskog i ABA šampiona. Interesantno je da se Vilijams nije žalio na rezultate doping testa, a nađeno mu je 950 nanograma THC u krvi. Inače, FIBA je zbog učestalosti upotrebe marihuane američkih košarkaša pomerila dozvoljenu granicu količine supstance tečnosti u krvi sa 30 nanograma THC na 120, a Markus je imao osam puta više. Koliko mu je Zvezda nedostajala, dovoljno govori njegova česta aktivnost na Tviteru kada prati mečeve crveno-belih, što nije činio kada je odlazio iz drugih klubova.

Komentari / 0

Ostavite komentar