Студентима враћен налог на Инстаграму

Студентска канцеларија у Косовској Митровици, која је покренула кампању "Не чланству Косова у Унеску", саопштила је да јој је враћен налог на Инстаграму који је угасио администратор те странице уз образложење да су студенти на њему пласирали "узнемиривајући садржај".

Србија 07.11.2015 | 13:42
Студентима враћен налог на Инстаграму

"Након званичног писма које смо упутили Инстаграму да нам појасне због чега су угасили наш налог, јутрос смо добили званично извињење и обавештење администрације ове компаније да нам је налог поново враћен", наведено је у саопштењу.

Из Канцеларије поручују да ће учинити све од себе да у наредна два дана, колико је остало до званичног гласања за пријем самопроглашеног Косова у Унеско, што снажније на Инстаграму упозоре на погубност тог чина.

Студенти су најавили да ће поставити нове слике које свједоче о уништавању српске баштине на Космету и позвали "твитераше" и остале да помогну и да се још јаче прикључе кампањи на линку ттпс://инстаграм.цом/нокосовоинунесцо/.

"До гласања на Генералној конференцији наша канцеларија ће радити и водити ову кампању без прекида", поручили су српски студенти из Косовске Митровице.

Коментари / 0

Оставите коментар