Studentima vraćen nalog na Instagramu

Studentska kancelarija u Kosovskoj Mitrovici, koja je pokrenula kampanju "Ne članstvu Kosova u Unesku", saopštila je da joj je vraćen nalog na Instagramu koji je ugasio administrator te stranice uz obrazloženje da su studenti na njemu plasirali "uznemirivajući sadržaj".

Srbija 07.11.2015 | 13:42
Studentima vraćen nalog na Instagramu

"Nakon zvaničnog pisma koje smo uputili Instagramu da nam pojasne zbog čega su ugasili naš nalog, jutros smo dobili zvanično izvinjenje i obaveštenje administracije ove kompanije da nam je nalog ponovo vraćen", navedeno je u saopštenju.

Iz Kancelarije poručuju da će učiniti sve od sebe da u naredna dva dana, koliko je ostalo do zvaničnog glasanja za prijem samoproglašenog Kosova u Unesko, što snažnije na Instagramu upozore na pogubnost tog čina.

Studenti su najavili da će postaviti nove slike koje svjedoče o uništavanju srpske baštine na Kosmetu i pozvali "tviteraše" i ostale da pomognu i da se još jače priključe kampanji na linku ttps://instagram.com/nokosovoinunesco/.

"Do glasanja na Generalnoj konferenciji naša kancelarija će raditi i voditi ovu kampanju bez prekida", poručili su srpski studenti iz Kosovske Mitrovice.

Komentari / 0

Ostavite komentar