Још мало и од старих „Бенфиковића“ неће остати нико!

Фејса напушта Луж у јануару! После бројних прича о Ђуричићевом одласку прошлог лета, угледна А Бола открила је да је Бенфика спремна да се одрекне услуга везисте већ у јануару и тако затвори једно велико поглавље у новијој историји клуба.

Фудбал 07.11.2015 | 22:20
Још мало и од старих „Бенфиковића“ неће остати нико!

Немања Матић, Лазар Марковић, Миралем Сулејмани, Стефан Митровић, Филип Ђуричић, Урош Матић, Филип Марковић, Љубомир Фејса... Некада је српска колонија на Лужу била најбројнија, сада дрес Бенфике бране само Филип Ђуричић и Љубомир Фејса, али у ретким приликама. У данима када се португалска штампа највише бави доласком Андрије Живковића из Партизана, на Лужу се спремају отпусне листе за последња два члана старих „Бенфиковића“.

После бројних прича о Ђуричићевом одласку прошлог лета, угледна А Бола открила је да је Бенфика спремна да се одрекне Фејсиних услуга већ у јануару и тако затвори једно велико поглавље у новијој историји клуба, у којем су српски интернационалци дали огроман допринос освајању бројних пехара.

Момак којег је Бенфика као замену за Немању Матића ангажовала 2013. за суму од 5.200.000 евра из Олимпијакоса није успео да пронађе своје место у тиму Руија Виторије, а још тежу околност представља то што се српски репрезентативац тек опоравио од једне од најтежих повреда у свету спорта. Операцију предњих укрштених лигамената обавио је већ три пута до сада, а недавно после дербија против Спортинга поново је повредио десну ногу. Растанак је у овом тренутку неизбежан.

Због тога, клуб неће стајати на путу Фејси како би што пре пронашао ангажман и место на којем ће имати већу минутажу, као знак захвалности за све што је урадио за лисабонске Орлове, наводи А Бола.

Коментари / 0

Оставите коментар