Još malo i od starih „Benfikovića“ neće ostati niko!

Fejsa napušta Luž u januaru! Posle brojnih priča o Đuričićevom odlasku prošlog leta, ugledna A Bola otkrila je da je Benfika spremna da se odrekne usluga veziste već u januaru i tako zatvori jedno veliko poglavlje u novijoj istoriji kluba.

Fudbal 07.11.2015 | 22:20
Još malo i od starih „Benfikovića“ neće ostati niko!

Nemanja Matić, Lazar Marković, Miralem Sulejmani, Stefan Mitrović, Filip Đuričić, Uroš Matić, Filip Marković, Ljubomir Fejsa... Nekada je srpska kolonija na Lužu bila najbrojnija, sada dres Benfike brane samo Filip Đuričić i Ljubomir Fejsa, ali u retkim prilikama. U danima kada se portugalska štampa najviše bavi dolaskom Andrije Živkovića iz Partizana, na Lužu se spremaju otpusne liste za poslednja dva člana starih „Benfikovića“.

Posle brojnih priča o Đuričićevom odlasku prošlog leta, ugledna A Bola otkrila je da je Benfika spremna da se odrekne Fejsinih usluga već u januaru i tako zatvori jedno veliko poglavlje u novijoj istoriji kluba, u kojem su srpski internacionalci dali ogroman doprinos osvajanju brojnih pehara.

Momak kojeg je Benfika kao zamenu za Nemanju Matića angažovala 2013. za sumu od 5.200.000 evra iz Olimpijakosa nije uspeo da pronađe svoje mesto u timu Ruija Vitorije, a još težu okolnost predstavlja to što se srpski reprezentativac tek oporavio od jedne od najtežih povreda u svetu sporta. Operaciju prednjih ukrštenih ligamenata obavio je već tri puta do sada, a nedavno posle derbija protiv Sportinga ponovo je povredio desnu nogu. Rastanak je u ovom trenutku neizbežan.

Zbog toga, klub neće stajati na putu Fejsi kako bi što pre pronašao angažman i mesto na kojem će imati veću minutažu, kao znak zahvalnosti za sve što je uradio za lisabonske Orlove, navodi A Bola.

Komentari / 0

Ostavite komentar