Мурињо: Венгер је у праву, ви сте је**но слаби!

Енглеска јавност сазнала је све "сочне" детаље везане за менаџера Челсија, Жозеа Муриња, и разлоге због којих неће бити у Стоуку.

Фудбал 07.11.2015 | 21:20
Мурињо: Венгер је у праву, ви сте је**но слаби!

Жозе Мурињо неће смети да приђе "Британија стадиону" у Стоуку.

Редари ће мотрити на њега како би казна коју му је изрекла Фудбалска асоцијација била спроведена до краја, тим пре што се зна да је једном тако насамарио УЕФА када се умувао на "Стамфорд бриџ" у корпи за прљав веш.

Но, чиме је Мурињо овог пута зарадио суспензију?

Енглеска јавност сазнала је за детаље из извештаја судије Џона Моса, који је Фудбалској асоцијацији, без длаке на језику, испричао шта се догодило на полувремену утакмице Вест Хем – Челси, када је Немања Матић био увелико искључен, а која је завршена победом "чекићара" од 2:1.

"Када смо колеге и ја напустили терен на полувремену, и ушли у тунел како бисмо се домогли свлачионица, господин Мурињо, менаџер Челсија, чекао нас је увелико и приближавао нам се, а потом је агресивно почео да поставља питања везана за одлуке у првом полувремену".

"Како не бих разговарао са њим пред толиким бројем присутних, замолио сам га да уђе у нашу свлачионицу, заједно са Сајмоном Сатоном, Вест Хемовим шефом обезбеђења. Господин Мурињо ме је питао за старт (Матића, прим. Аут), офсајд и избацивање лопте са гол-линије. Дао сам му кратке одговоре и замолио га да тада напусти свлачионицу".

Међутим...

"Одбио је. Замолио сам га поново. Након што је поново одбио, замолио сам господина Сатона да га изведе напоље. У том тренутку, господин Мурињо је постао веома агресиван и живчан. Почео је да виче: 'Ви јебене судије сте слаби људи. Венгер је у праву за вас. Ви сте јебено слаби'".

"Тада сам сопштио господину Мурињу да не заузима више своју позицију у техничком делу (крај терена, прим. аут), захваљујући његовом понашању".

Овде се јасно може препознати и због чега Мурињо није добио оштрију казну, јер се испрва писало да је насилно ушао у судијску свлачионицу, али се из пријаве види да је позван унутра. У супротном, претпоставка је да би га ФА знатно, знатно оштрије казнила и да би то, вероватно, довело до његовог разлаза са Челсијем.

Али, и овако, Португалац је поново показао своју тамну страну.

Челси ће на једно од најтежих гостовања у Енглеској морати без њега.

Коментари / 0

Оставите коментар