Murinjo: Venger je u pravu, vi ste je**no slabi!

Engleska javnost saznala je sve "sočne" detalje vezane za menadžera Čelsija, Žozea Murinja, i razloge zbog kojih neće biti u Stouku.

Fudbal 07.11.2015 | 21:20
Murinjo: Venger je u pravu, vi ste je**no slabi!

Žoze Murinjo neće smeti da priđe "Britanija stadionu" u Stouku.

Redari će motriti na njega kako bi kazna koju mu je izrekla Fudbalska asocijacija bila sprovedena do kraja, tim pre što se zna da je jednom tako nasamario UEFA kada se umuvao na "Stamford bridž" u korpi za prljav veš.

No, čime je Murinjo ovog puta zaradio suspenziju?

Engleska javnost saznala je za detalje iz izveštaja sudije Džona Mosa, koji je Fudbalskoj asocijaciji, bez dlake na jeziku, ispričao šta se dogodilo na poluvremenu utakmice Vest Hem – Čelsi, kada je Nemanja Matić bio uveliko isključen, a koja je završena pobedom "čekićara" od 2:1.

"Kada smo kolege i ja napustili teren na poluvremenu, i ušli u tunel kako bismo se domogli svlačionica, gospodin Murinjo, menadžer Čelsija, čekao nas je uveliko i približavao nam se, a potom je agresivno počeo da postavlja pitanja vezana za odluke u prvom poluvremenu".

"Kako ne bih razgovarao sa njim pred tolikim brojem prisutnih, zamolio sam ga da uđe u našu svlačionicu, zajedno sa Sajmonom Satonom, Vest Hemovim šefom obezbeđenja. Gospodin Murinjo me je pitao za start (Matića, prim. Aut), ofsajd i izbacivanje lopte sa gol-linije. Dao sam mu kratke odgovore i zamolio ga da tada napusti svlačionicu".

Međutim...

"Odbio je. Zamolio sam ga ponovo. Nakon što je ponovo odbio, zamolio sam gospodina Satona da ga izvede napolje. U tom trenutku, gospodin Murinjo je postao veoma agresivan i živčan. Počeo je da viče: 'Vi jebene sudije ste slabi ljudi. Venger je u pravu za vas. Vi ste jebeno slabi'".

"Tada sam sopštio gospodinu Murinju da ne zauzima više svoju poziciju u tehničkom delu (kraj terena, prim. aut), zahvaljujući njegovom ponašanju".

Ovde se jasno može prepoznati i zbog čega Murinjo nije dobio oštriju kaznu, jer se isprva pisalo da je nasilno ušao u sudijsku svlačionicu, ali se iz prijave vidi da je pozvan unutra. U suprotnom, pretpostavka je da bi ga FA znatno, znatno oštrije kaznila i da bi to, verovatno, dovelo do njegovog razlaza sa Čelsijem.

Ali, i ovako, Portugalac je ponovo pokazao svoju tamnu stranu.

Čelsi će na jedno od najtežih gostovanja u Engleskoj morati bez njega.

Komentari / 0

Ostavite komentar