Исидора Бјелица: Због дјеце желим да живим

Исидора Бјелица, која већ неко вријеме болује од опаке болести, успјела је да сачува ведар дух, а у интервјуу за београдске медије проговорила је о својој борби, као и о надањима да ће заједном са супругом Небојшом у будућности гледати своју ћерку Вилу Еванђелину и сина Лава Григорија како одрастају.

Србија 06.11.2015 | 18:16
Исидора Бјелица: Због дјеце желим да живим

Српска књижевница која се тренутно се лијечи у Скопљу у једној савременој болници истакла је да су њена дјеца постала зрелија.

– Страшно су стармали, много је бола, туге, али и зрелости у њима. Али, тако им је дато и све у животу може да се гледа са лоше и добре стране. Сигурна сам да су кроз патње постали бољи људи. Једино је важно стање душе, све друго је пролазно. С друге стране, трудим се да, колико је то могуће, живе са својом генерацијом – нагласила је Исидора и додала да јој цијела породица пружа подршку.

Она је навела да човјек и поред болести може да размишља и позитивно.

– Апсолутно, док човек не осети крајну несрећу, не зна колико је срећан. Нажалост, ум није креативан у погледу љубави – истиче Исидора Бјелица, а на питање какве су прогнозе љекара, рекла је сљедеће:

– Цео живот је миракл и заиста је све у Божјим рукама, али не треба потцењивати лекаре – навела је српска књижевница и захвалила се свим добрим људима који је засипају молитвама и поклонима, као и лепим речима.

Такође, ријечи хвале упутила је познатим личностима које су јој помогле.

– Владо (Георгиев,прим.аут) ми се јавио преко Твитера. Ана Николић је уз мене и помаже ми, мада ми је забранила да то поменем јавно. Анђели су то од људи. Моја кума Весна Радусиновић је херој, та жена има душу као нико. Не само да бди над Вилом, већ и на све начине покушава да помогне – рекла је Исидора.

Она је на крају говорила о оздрављењу.

– Здравље је стање духа и тела- Ја сам аспект материјалности и тела цео живот потцењивала. Ако успем да после целог света научим да волим себе и да себи опростим, онда ће се десити чудо и оздравићу – закључила је она.

(Сторy.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мирјана

09.11.2015 08:42

Само напред Исидора! Све најбоље Вам желим, оздрављење најпре!

ОДГОВОРИТЕ