Isidora Bjelica: Zbog djece želim da živim

Isidora Bjelica, koja već neko vrijeme boluje od opake bolesti, uspjela je da sačuva vedar duh, a u intervjuu za beogradske medije progovorila je o svojoj borbi, kao i o nadanjima da će zajednom sa suprugom Nebojšom u budućnosti gledati svoju ćerku Vilu Evanđelinu i sina Lava Grigorija kako odrastaju.

Srbija 06.11.2015 | 18:16
Isidora Bjelica: Zbog djece želim da živim

Srpska književnica koja se trenutno se liječi u Skoplju u jednoj savremenoj bolnici istakla je da su njena djeca postala zrelija.

– Strašno su starmali, mnogo je bola, tuge, ali i zrelosti u njima. Ali, tako im je dato i sve u životu može da se gleda sa loše i dobre strane. Sigurna sam da su kroz patnje postali bolji ljudi. Jedino je važno stanje duše, sve drugo je prolazno. S druge strane, trudim se da, koliko je to moguće, žive sa svojom generacijom – naglasila je Isidora i dodala da joj cijela porodica pruža podršku.

Ona je navela da čovjek i pored bolesti može da razmišlja i pozitivno.

– Apsolutno, dok čovek ne oseti krajnu nesreću, ne zna koliko je srećan. Nažalost, um nije kreativan u pogledu ljubavi – ističe Isidora Bjelica, a na pitanje kakve su prognoze ljekara, rekla je sljedeće:

– Ceo život je mirakl i zaista je sve u Božjim rukama, ali ne treba potcenjivati lekare – navela je srpska književnica i zahvalila se svim dobrim ljudima koji je zasipaju molitvama i poklonima, kao i lepim rečima.

Takođe, riječi hvale uputila je poznatim ličnostima koje su joj pomogle.

– Vlado (Georgiev,prim.aut) mi se javio preko Tvitera. Ana Nikolić je uz mene i pomaže mi, mada mi je zabranila da to pomenem javno. Anđeli su to od ljudi. Moja kuma Vesna Radusinović je heroj, ta žena ima dušu kao niko. Ne samo da bdi nad Vilom, već i na sve načine pokušava da pomogne – rekla je Isidora.

Ona je na kraju govorila o ozdravljenju.

– Zdravlje je stanje duha i tela- Ja sam aspekt materijalnosti i tela ceo život potcenjivala. Ako uspem da posle celog sveta naučim da volim sebe i da sebi oprostim, onda će se desiti čudo i ozdraviću – zaključila je ona.

(Story.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mirjana

09.11.2015 09:42

Samo napred Isidora! Sve najbolje Vam želim, ozdravljenje najpre!

ODGOVORITE