Мамић: Ех, да Динамо има атмосферу као Олимпијакос...!

Газда загребачког Динама Здравко Мамић поручио својим фудбалерима да "не смеју да изгубе више ниједну утакмицу до краја првенства", обећао нову титулу првака Хрватске. "Да ми имамо атмосферу као Олимпијакос, све бисмо смазали за доручак"!

Фудбал 07.11.2015 | 18:40
Мамић: Ех, да Динамо има атмосферу као Олимпијакос...!

Здравко Мамић је имао нови сусрет са новинарима, по обичају занимљив.

После пораза у Лиги шампиона од Олимпијакоса (1:2), али и неколико везаних неуспеха у хрватској лиги, који је Динамо поставио да гледа у леђа Ријеци и Хајдуку (после 15 кола), Мамић је наредио свима у клубу, посебно играчима: "Не смете више да изгубите ниједну утакмицу!".

Ово је његова порука навијачима:

"Евидентно је да је Динамо у сталном играчком расту. Одбијали смо уносне понуде, играче оставили на окупу, оставићемо их и даље исто као и стручни штаб и поручујем навијачима да не буду забринути и фрустрирани што смо трећи у првенству. Гарантујем свима да од следеће 23 утакмице које су остале до краја, Динамо мора да победи минимално 19 или 20, а само једну можемо да одиграмо нерешено. То је наређење за нашу струку! Динамо иде на 11. узастопну титулу првака! Зато, навијачи немојте да бринете, то је мој захтев и моја наредба у име целог клуба. Ми знамо што имамо у свлачионици, а имамо карактерне момке. Нисмо кукали као други, ми играмо без шест, седам најбољих играча јер смо проређени повредама, а изгледамо као никад озбиљнија екипа".

Он се захвалио навијачима који долазе да бодре клуб (упркос бојкоту најватреније навијачке групе).

"Позивам све навијаче да нас још јаче подрже на путу грађења моћног европског клуба. Ех, кад би наш Динамо имао атмосферу као Олимпијакос, решавали бисмо такве клубове за доручак...".

Пренео је новинарима и занимљивост из Атине:

"Живимо лепе дане, цео свет нам се клања. Зову ме из целог света, власник Олимпијакоса ми је пре утакмице рекао да морам да дођеми један викенд на његов брод да договоримо сарадњу омладинских клубова. Када то чујете, морате да будете поносни".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зенга

07.11.2015 17:55

Још да си и ти НОРМАЛАН!

ОДГОВОРИТЕ