Mamić: Eh, da Dinamo ima atmosferu kao Olimpijakos...!

Gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić poručio svojim fudbalerima da "ne smeju da izgube više nijednu utakmicu do kraja prvenstva", obećao novu titulu prvaka Hrvatske. "Da mi imamo atmosferu kao Olimpijakos, sve bismo smazali za doručak"!

Fudbal 07.11.2015 | 18:40
Mamić: Eh, da Dinamo ima atmosferu kao Olimpijakos...!

Zdravko Mamić je imao novi susret sa novinarima, po običaju zanimljiv.

Posle poraza u Ligi šampiona od Olimpijakosa (1:2), ali i nekoliko vezanih neuspeha u hrvatskoj ligi, koji je Dinamo postavio da gleda u leđa Rijeci i Hajduku (posle 15 kola), Mamić je naredio svima u klubu, posebno igračima: "Ne smete više da izgubite nijednu utakmicu!".

Ovo je njegova poruka navijačima:

"Evidentno je da je Dinamo u stalnom igračkom rastu. Odbijali smo unosne ponude, igrače ostavili na okupu, ostavićemo ih i dalje isto kao i stručni štab i poručujem navijačima da ne budu zabrinuti i frustrirani što smo treći u prvenstvu. Garantujem svima da od sledeće 23 utakmice koje su ostale do kraja, Dinamo mora da pobedi minimalno 19 ili 20, a samo jednu možemo da odigramo nerešeno. To je naređenje za našu struku! Dinamo ide na 11. uzastopnu titulu prvaka! Zato, navijači nemojte da brinete, to je moj zahtev i moja naredba u ime celog kluba. Mi znamo što imamo u svlačionici, a imamo karakterne momke. Nismo kukali kao drugi, mi igramo bez šest, sedam najboljih igrača jer smo proređeni povredama, a izgledamo kao nikad ozbiljnija ekipa".

On se zahvalio navijačima koji dolaze da bodre klub (uprkos bojkotu najvatrenije navijačke grupe).

"Pozivam sve navijače da nas još jače podrže na putu građenja moćnog evropskog kluba. Eh, kad bi naš Dinamo imao atmosferu kao Olimpijakos, rešavali bismo takve klubove za doručak...".

Preneo je novinarima i zanimljivost iz Atine:

"Živimo lepe dane, ceo svet nam se klanja. Zovu me iz celog sveta, vlasnik Olimpijakosa mi je pre utakmice rekao da moram da dođemi jedan vikend na njegov brod da dogovorimo saradnju omladinskih klubova. Kada to čujete, morate da budete ponosni".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zenga

07.11.2015 17:55

Još da si i ti NORMALAN!

ODGOVORITE