Стефан Бабовић: Многи требају да се запитају...!

Играчи Партизана упркос поразу оптимисти да могу до нокаут фазе Лиге Европе. Стефан Бабовић критиковао екипу.

Фудбал 07.11.2015 | 16:00
Стефан Бабовић: Многи требају да се запитају...!

Стефан Бабовић био је један од бољих играча Партизана у четвртак увече на Сан Мамесу, што, с обзиром на то шта је "парни ваљак" показао, и није било тешко.

Капитен црно-белих свестан је чињенице да је Атлетик бољи од црно-белих, али не може да разуме однос према дресу код појединих саиграча.

"Правили смо неописиве грешке у одбрани, цела екипа. Мало ме боли овакав однос према дресу, да се екипа практично преда код резултата 1:3, уместо да игра до краја", рекао је везни фудбалер српског првака.

"У Билбау се зна систем, годинама раде исто, тако им се и враћа, а код нас би после овога многи требало да се запитају како даље. Сад је још теже услед чињенице да је Аугзбург добио. Опет, имамо и даље шансе. С обзиром каква је ситуација у првенству, можда би требало да се концентришемо на ова два завршна меча лИге Европе и на Куп Србије, па да ако је икако могуће спасимо сезону", реалан је Бабовић.

Снагу Атлетика и немоћ Партизана најбоље описују речи Мирослава Вулићевића.

"Велике екипе, а Билбао то јесте, користе сваку грешку и кажњавају те. Њима су потребна три паса да би стигли до нашег кола и угрозили нас, а нама доста, баш доста, да дођемо пред њиов. Ту је разлика. Не предајемо се, иако је тешко. Остале су нам још две утакмице и ако у њима будемо прави, можемо до нокаут фазе. Ова екипа је показала да има снаге за то", оптимиста је десни бек Партизана.

Саша Лукић је био добар, а за пораза каже да је део стицања искуства.

"Велико искуство за нас, поготову млађе играче. Они су сваку нашу грешку казнили, међутим, било је тренутака кад смо и ми показали квалитет, односно да можемо да играмо са њима. Билбао је велика екипа, а ми морамо још доста да радимо да бисмо стигли до њиховог нивоа", нагласио је млади фудбалер.

Ален Стевановић каже да је екипа остала без самопоуздања.

"Где је проблем? Да вратимо самопоуздање, верујте ми да тражимо решење. Имамо добре шансе за пролаз, али нешто морамо да променимо".

Оумару Абубакар био је један од најбољих на терену док се није пожалио на повреду и на полувремену остао у свлачионици.

"Добро смо почели, радили шта је тренер тражио од нас, брзо узвратили на њихово вођство, али смо чак три гола примили после наших грешака. То морамо да поправимо и да у последње две утакмице изгледамо боље него у претходне две. Што се тиче моје повреде осетио сам бол у задњој ложи, тражио сам да будем замењен после првог полувремена, да не бих ризиковао још гору повреду. Заболео ме мишић, али не на истом месту као пре. Надам се да ме не чека дуга пауза", рекао је Камерунац.

Коментари / 0

Оставите коментар