Stefan Babović: Mnogi trebaju da se zapitaju...!

Igrači Partizana uprkos porazu optimisti da mogu do nokaut faze Lige Evrope. Stefan Babović kritikovao ekipu.

Fudbal 07.11.2015 | 16:00
Stefan Babović: Mnogi trebaju da se zapitaju...!

Stefan Babović bio je jedan od boljih igrača Partizana u četvrtak uveče na San Mamesu, što, s obzirom na to šta je "parni valjak" pokazao, i nije bilo teško.

Kapiten crno-belih svestan je činjenice da je Atletik bolji od crno-belih, ali ne može da razume odnos prema dresu kod pojedinih saigrača.

"Pravili smo neopisive greške u odbrani, cela ekipa. Malo me boli ovakav odnos prema dresu, da se ekipa praktično preda kod rezultata 1:3, umesto da igra do kraja", rekao je vezni fudbaler srpskog prvaka.

"U Bilbau se zna sistem, godinama rade isto, tako im se i vraća, a kod nas bi posle ovoga mnogi trebalo da se zapitaju kako dalje. Sad je još teže usled činjenice da je Augzburg dobio. Opet, imamo i dalje šanse. S obzirom kakva je situacija u prvenstvu, možda bi trebalo da se koncentrišemo na ova dva završna meča lIge Evrope i na Kup Srbije, pa da ako je ikako moguće spasimo sezonu", realan je Babović.

Snagu Atletika i nemoć Partizana najbolje opisuju reči Miroslava Vulićevića.

"Velike ekipe, a Bilbao to jeste, koriste svaku grešku i kažnjavaju te. Njima su potrebna tri pasa da bi stigli do našeg kola i ugrozili nas, a nama dosta, baš dosta, da dođemo pred njiov. Tu je razlika. Ne predajemo se, iako je teško. Ostale su nam još dve utakmice i ako u njima budemo pravi, možemo do nokaut faze. Ova ekipa je pokazala da ima snage za to", optimista je desni bek Partizana.

Saša Lukić je bio dobar, a za poraza kaže da je deo sticanja iskustva.

"Veliko iskustvo za nas, pogotovu mlađe igrače. Oni su svaku našu grešku kaznili, međutim, bilo je trenutaka kad smo i mi pokazali kvalitet, odnosno da možemo da igramo sa njima. Bilbao je velika ekipa, a mi moramo još dosta da radimo da bismo stigli do njihovog nivoa", naglasio je mladi fudbaler.

Alen Stevanović kaže da je ekipa ostala bez samopouzdanja.

"Gde je problem? Da vratimo samopouzdanje, verujte mi da tražimo rešenje. Imamo dobre šanse za prolaz, ali nešto moramo da promenimo".

Oumaru Abubakar bio je jedan od najboljih na terenu dok se nije požalio na povredu i na poluvremenu ostao u svlačionici.

"Dobro smo počeli, radili šta je trener tražio od nas, brzo uzvratili na njihovo vođstvo, ali smo čak tri gola primili posle naših grešaka. To moramo da popravimo i da u poslednje dve utakmice izgledamo bolje nego u prethodne dve. Što se tiče moje povrede osetio sam bol u zadnjoj loži, tražio sam da budem zamenjen posle prvog poluvremena, da ne bih rizikovao još goru povredu. Zaboleo me mišić, ali ne na istom mestu kao pre. Nadam se da me ne čeka duga pauza", rekao je Kamerunac.

Komentari / 0

Ostavite komentar