Сарајево: У акцији ухапшено пет особа

Данас је у сарајевском насељу Отока изведена полицијска акција приликом које је ухапшено пет особа.

Босна и Херцеговина 06.11.2015 | 22:57
Сарајево: У акцији ухапшено пет особа

Ухапшени се доводе у везу са пљачком која се догодила јуче на Илиџи, потврђено је за Н1.

МУП КС у послијеподневним сатима провео је акцију хапшења у насељу Отока, али сви детаљи ове акције у први моменат били су под велом тајне, пише бх. новинска агенција Патриа.

Тек након што је објављен снимак хапшења, портпарол МУП КС Ирфан Нефић недуго послије тога потврдио је за агенцију Патриа да се пет ухапшених особа доводи у везу с јучерашњом пљачком банке на Илиџи и убиством случајног пролазника - бициклисте.

Око 15 сати главном саобраћајницом кроз Сарајево, из правца града према Илиџи протутњало неколико возила тзв. марица које користе специјалци, а портпарол МУП КС Ирфан Нефић тада није желио давати никакве информације јер сматра "како не морамо знати сваку активност МУП КС".

На снимку који је објавио радиосарајево.ба види се је у насељу Отока изведена велика акција хапшења.

На снимку се види како паук-служба уклања црни аутомобил Ауди, а особе које су се налазиле у њему су ухапшене, а аутомобил је привремено одузет.

Подсјетимо, у сарајевском насељу Илиџа, у Рустемпашиној улици, јуче је дошло до пљачке Раиффеисен банке, коју је извршило више особа.

При пљачки која се десила у 08:50 сати дошло је до употребе ватреног оружја, приликом чега је била рањена једна особа, односно бициклиста који се налазио у непосредној близини која је касније преминула у сарајевској Хитној помоћи.

(Н1/Патриа)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПОДИВЉАЛО

06.11.2015 17:24

ГРАД СЕ ГУШИ У КРИМИНАЛУ, НОРМАЛНИ ЉУДИ И У СРЕД ДАНА СТРАХУЈУ ДА ЋЕ ИХ НЕКИ КАБАДАХИЈА УБИТИ ЗА МАРАМИЦУ, НА СРЕД УЛИЦЕ. А ПОЛИТИЧАРИ ЋУТЕ, МА НИЈЕ ТО ЊИХОВ ПРОБЛЕМ.СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајево

06.11.2015 17:39

Политицари су их ипослали да опљацкају,да онда сњима деле.

Name

Са

06.11.2015 20:53

Политицари имају обезбједјење

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА

07.11.2015 03:04

Само њих хапсите и немојте никако висе пустати из затвора. Неце им никад висе као и другима пасти на памет. Боље нек иду да раде и зараде, него да краду и плашу народ. Казна дозивотно!

ОДГОВОРИТЕ