Звезда опет у мраку! Гроф: Хоће да нас дестабилизију!

Фудбалском клубу Црвена звезда опет је искључена струја, други пут у последњх недељу дана.

Фудбал 06.11.2015 | 16:40
Звезда опет у мраку! Гроф: Хоће да нас дестабилизију!

Црвено-бели дугоју Електропривреди Србије око 300.000 евра, због чега им је ЕПС већ једном искључивао струју као упозорење.

У међувремену је директор клуба Звездан Терзић тражио од Суперлиге да тим викенд утакмице игра током дана по дневној светлости, али је његов захтев одбијен, па ће у суботу Металац гостовати од 18 часова.

ЕПС је у понедељак саопштио да Звезда дугује 39,9 милиона динара, а струја је укључена пошто је постигнут договор о репрограму и након уплате од 4,6 милиона динара.

"Имамо велики дуг, ко зна колико година није плаћен. Направили смо репрограм 15. септембра, због текућих проблема нисмо успели до сада да га испоштујемо. Надам се да ћемо то урадити до краја новембра. Струја мора да се плаћа, не може да се отпише", рекао је Терзић.

Други пут у годину дана Звезда ће прес конференцију морати да измести из Медија центра, па ће Миодраг Божовић са новинарима разговарати у свечаној ложи на западној трибини.

"Звезда није платила струју од оснивања клуба, дуг се вуче дуго. Као да се неко зеза са нама, неко покушава да нас дестабилизује. Размишљамо да неки од Теслиних изума практикујемо, преносимо струју бежично. Размишљамо да крадемо са околних бандера. Немогуће је да баш пред конференцију нестане струје, можда је крив неки ’бандераш’, али наместићемо сами", рекао је Божовић.

Звезда у суботу од 18 часова дочекује Металац, у 17. колу Суперлиге, а Божовић очекује да се до тада реши проблем.

"Све је могуће, али мислим да до тога неће доћи, само нас чачкају. Било би најчудније да у току утакмице нестане струја, онда бисмо сви морали да упалимо по свећу. У прилици смо да направимо нешто добро, будемо јесењи прваци и на крају шампиони. Што боље играмо и победјујемо то се више прича о нама", додао је тренер Звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар