Zvezda opet u mraku! Grof: Hoće da nas destabiliziju!

Fudbalskom klubu Crvena zvezda opet je isključena struja, drugi put u poslednjh nedelju dana.

Fudbal 06.11.2015 | 16:40
Zvezda opet u mraku! Grof: Hoće da nas destabiliziju!

Crveno-beli dugoju Elektroprivredi Srbije oko 300.000 evra, zbog čega im je EPS već jednom isključivao struju kao upozorenje.

U međuvremenu je direktor kluba Zvezdan Terzić tražio od Superlige da tim vikend utakmice igra tokom dana po dnevnoj svetlosti, ali je njegov zahtev odbijen, pa će u subotu Metalac gostovati od 18 časova.

EPS je u ponedeljak saopštio da Zvezda duguje 39,9 miliona dinara, a struja je uključena pošto je postignut dogovor o reprogramu i nakon uplate od 4,6 miliona dinara.

"Imamo veliki dug, ko zna koliko godina nije plaćen. Napravili smo reprogram 15. septembra, zbog tekućih problema nismo uspeli do sada da ga ispoštujemo. Nadam se da ćemo to uraditi do kraja novembra. Struja mora da se plaća, ne može da se otpiše", rekao je Terzić.

Drugi put u godinu dana Zvezda će pres konferenciju morati da izmesti iz Medija centra, pa će Miodrag Božović sa novinarima razgovarati u svečanoj loži na zapadnoj tribini.

"Zvezda nije platila struju od osnivanja kluba, dug se vuče dugo. Kao da se neko zeza sa nama, neko pokušava da nas destabilizuje. Razmišljamo da neki od Teslinih izuma praktikujemo, prenosimo struju bežično. Razmišljamo da krademo sa okolnih bandera. Nemoguće je da baš pred konferenciju nestane struje, možda je kriv neki ’banderaš’, ali namestićemo sami", rekao je Božović.

Zvezda u subotu od 18 časova dočekuje Metalac, u 17. kolu Superlige, a Božović očekuje da se do tada reši problem.

"Sve je moguće, ali mislim da do toga neće doći, samo nas čačkaju. Bilo bi najčudnije da u toku utakmice nestane struja, onda bismo svi morali da upalimo po sveću. U prilici smo da napravimo nešto dobro, budemo jesenji prvaci i na kraju šampioni. Što bolje igramo i pobedjujemo to se više priča o nama", dodao je trener Zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar