Матић: Биће чудно без Муриња!

Није битно да ли Челси игра добро или лоше, српски везиста каже да је најважнији резултат.

Фудбал 07.11.2015 | 13:20
Матић: Биће чудно без Муриња!

Челси је некако пргрмео Динамо из Кијева и дошао до победе која му отвара врата осмине финала Лиге шампиона. Али нови тежак испит чека Плавце за викенд на неугодном гостовању Стоуку. Спекулише се да је Жозе Мурињо добио ултиматум од Абрамовича и да мора да победи на Британија стадиону ако жели да избегне отказ.

Отежавајућа околност за Португалца је што због суспензије неће моћи да води утакмицу. Чак ни да приђе стадиону у Стоуку и путем радио везе ће из хотелске собе командовати помоћницима како да поставе ствари на терену.

Један од играча који је био на удару критика у претходном периоду је српски репрезентативац Немања Матић. Он истиче да није навикао да игра мечеве без Муриња на клупи, али да Португалац има подршку свлачионице.
“Желимо да победимо за тренера и клуб. Чак и када су сви претходних недеља причали да смо лоши, знали смо да имамо квалитет. Наравно, много је лакше када је тренер на клупи, поготово када на полувремену може да вам каже неке ствари. Биће чудно. Овде сам скоро две године и ниједну утакмицу нисмо играли без њега. Али спремни смо и за ову ситуацију”, поручио је Матић уочи гостовања Стоуку.

Српски везиста поручује да га не занима много стил игре Плаваца и да је најбитније да се освоје три бода.
“Када играте за Челси увек имате већу оговорност него у другим клубовима и морате да будете спремни на све. Тешко да ћемо успети да одбранимо титулу, али даћемо све од себе. У оваквим ситуацијама је најважније да побеђујете без обзира како играте. Можете да играте добро или лоше, али најважније је да побеђујете и добијете самопоуздање”, рекао је Матић.

Коментари / 0

Оставите коментар