Matić: Biće čudno bez Murinja!

Nije bitno da li Čelsi igra dobro ili loše, srpski vezista kaže da je najvažniji rezultat.

Fudbal 07.11.2015 | 13:20
Matić: Biće čudno bez Murinja!

Čelsi je nekako prgrmeo Dinamo iz Kijeva i došao do pobede koja mu otvara vrata osmine finala Lige šampiona. Ali novi težak ispit čeka Plavce za vikend na neugodnom gostovanju Stouku. Spekuliše se da je Žoze Murinjo dobio ultimatum od Abramoviča i da mora da pobedi na Britanija stadionu ako želi da izbegne otkaz.

Otežavajuća okolnost za Portugalca je što zbog suspenzije neće moći da vodi utakmicu. Čak ni da priđe stadionu u Stouku i putem radio veze će iz hotelske sobe komandovati pomoćnicima kako da postave stvari na terenu.

Jedan od igrača koji je bio na udaru kritika u prethodnom periodu je srpski reprezentativac Nemanja Matić. On ističe da nije navikao da igra mečeve bez Murinja na klupi, ali da Portugalac ima podršku svlačionice.
“Želimo da pobedimo za trenera i klub. Čak i kada su svi prethodnih nedelja pričali da smo loši, znali smo da imamo kvalitet. Naravno, mnogo je lakše kada je trener na klupi, pogotovo kada na poluvremenu može da vam kaže neke stvari. Biće čudno. Ovde sam skoro dve godine i nijednu utakmicu nismo igrali bez njega. Ali spremni smo i za ovu situaciju”, poručio je Matić uoči gostovanja Stouku.

Srpski vezista poručuje da ga ne zanima mnogo stil igre Plavaca i da je najbitnije da se osvoje tri boda.
“Kada igrate za Čelsi uvek imate veću ogovornost nego u drugim klubovima i morate da budete spremni na sve. Teško da ćemo uspeti da odbranimo titulu, ali daćemo sve od sebe. U ovakvim situacijama je najvažnije da pobeđujete bez obzira kako igrate. Možete da igrate dobro ili loše, ali najvažnije je da pobeđujete i dobijete samopouzdanje”, rekao je Matić.

Komentari / 0

Ostavite komentar