Тешко Партизану ако овакав Бобадиља буде одлучивао у Хумској!

Парагвајац рођен пре 28 година у Буенос Ајресу дао је сјајан гол из слободног ударца, а два пута је погађао мрежу и после соло-продора у којима су дефанзивци АЗ-а испадали као из воза. Поентирао је у 24, 33. и 66. минуту!

Фудбал 07.11.2015 | 12:00
Тешко Партизану ако овакав Бобадиља буде одлучивао у Хумској!

Пробудила се Аугзбургова звер, Раул Бобадиља! Сјајни Парагвајац постигао је хет-трик у победи над гостујућим АЗ Алкмаром у четвртом колу Л групе Лиге Европе (4:1) којом је немачки клуб оживео наде за пласман у нокаут фазу такмичења.

Ова вест највише би могла да забрине навијаче Партизана, који ионако вероватно неће моћи да спавају после дебакла црно-белих у Билбау против Атлетика (1:5).

А ево и зашто – како сада ствари стоје, управо би дуел Партизана и Аугзбурга у последњем колу такмичења у Л групи могао да одлучује о путнику у нокаут фазу.

Бобадиља је показао у четвртак да је у сјајној форми, а страдала је одбрана холандског АЗ-а која никако није успевала да пронађе начин да га заустави.

Парагвајац рођен пре 28 година у Буенос Ајресу дао је сјајан гол из слободног ударца, а два пута је погађао мрежу и после соло-продора у којима су дефанзивци АЗ-а испадали као из воза. Поентирао је у 24, 33. и 66. минуту.

Поред Бобадиље, гол за немачку екипу дао је и Ђи Донг-Вон у 66. минуту. Стрелац поготка за госте био је Винсент Јансен у последњим тренуцима првог полувремена.

Пре дуела са београдским Партизаном, екипу Аугзбурга очекује гостовање у Билбау у петом колу Л групе Лиге Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар