Teško Partizanu ako ovakav Bobadilja bude odlučivao u Humskoj!

Paragvajac rođen pre 28 godina u Buenos Ajresu dao je sjajan gol iz slobodnog udarca, a dva puta je pogađao mrežu i posle solo-prodora u kojima su defanzivci AZ-a ispadali kao iz voza. Poentirao je u 24, 33. i 66. minutu!

Fudbal 07.11.2015 | 12:00
Teško Partizanu ako ovakav Bobadilja bude odlučivao u Humskoj!

Probudila se Augzburgova zver, Raul Bobadilja! Sjajni Paragvajac postigao je het-trik u pobedi nad gostujućim AZ Alkmarom u četvrtom kolu L grupe Lige Evrope (4:1) kojom je nemački klub oživeo nade za plasman u nokaut fazu takmičenja.

Ova vest najviše bi mogla da zabrine navijače Partizana, koji ionako verovatno neće moći da spavaju posle debakla crno-belih u Bilbau protiv Atletika (1:5).

A evo i zašto – kako sada stvari stoje, upravo bi duel Partizana i Augzburga u poslednjem kolu takmičenja u L grupi mogao da odlučuje o putniku u nokaut fazu.

Bobadilja je pokazao u četvrtak da je u sjajnoj formi, a stradala je odbrana holandskog AZ-a koja nikako nije uspevala da pronađe način da ga zaustavi.

Paragvajac rođen pre 28 godina u Buenos Ajresu dao je sjajan gol iz slobodnog udarca, a dva puta je pogađao mrežu i posle solo-prodora u kojima su defanzivci AZ-a ispadali kao iz voza. Poentirao je u 24, 33. i 66. minutu.

Pored Bobadilje, gol za nemačku ekipu dao je i Đi Dong-Von u 66. minutu. Strelac pogotka za goste bio je Vinsent Jansen u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Pre duela sa beogradskim Partizanom, ekipu Augzburga očekuje gostovanje u Bilbau u petom kolu L grupe Lige Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar