Друловића више брину повреде од резултата!

Тренер Партизана Љубинко Друловић више је забринут због повреда играча него због убедљивог пораза у Билбау.

Фудбал 06.11.2015 | 11:20
Друловића више брину повреде од резултата!

Црно-бели су изгубили 5:1 од Атлетика на Сан Мамесу, у четвртом колу Лиге Европе.

"Више ме брину две повреде које смо доживели. Не могу да објасним лошу срећу која нас прати. Не знам да ли плаћамо због великог броја мечева. Ситуација је веома компликована, то су веома важни играчи (Умару и Балажиц)", рекао је Друловић.

Српски шампион је деловао немоћно у Баскији, осим гола за изједначење ниједном више није озбиљно запретио домаћину.

"Рекао сам пред утакмицу да је Атлетик велики фаворит. Изашли смо да играмо храбро, добро реаговали после првог гола, потом погрешили код другог, и то је донело 3:1 на полувремену. Они су много искуснији, у другом делу су контролисали игру и решили меч четвртим голом. Било је и добрих и лоших ствари", анализирао је меч Друловић.

Партизан је након две победе везао два пораза у групи Л, па пред последња два кола дели другу позицију са Аугзбургом, три бода иза лидера Билбаа.

"Мислим да ће последње коло одлучити позиције у групи. Видели смо да је Атлетико фаворит и сигурно ће бити први. За другу позицију ћемо се борити Аугзбург и ми. Следећа утакмица у Холандији ће бити веома важна за нас. Морамо се добро одморити како би смо се опоравили од повреда. Уверен сам да ће тим бити бољи", закључио је Друловић.

Партизан у следећем колу гостује АЗ Алкмару, који је на дну табеле са три бода, а у последњем дочекује Аугзбург, који је савладао у Немачкој 3:1.

Коментари / 0

Оставите коментар