Drulovića više brinu povrede od rezultata!

Trener Partizana Ljubinko Drulović više je zabrinut zbog povreda igrača nego zbog ubedljivog poraza u Bilbau.

Fudbal 06.11.2015 | 11:20
Drulovića više brinu povrede od rezultata!

Crno-beli su izgubili 5:1 od Atletika na San Mamesu, u četvrtom kolu Lige Evrope.

"Više me brinu dve povrede koje smo doživeli. Ne mogu da objasnim lošu sreću koja nas prati. Ne znam da li plaćamo zbog velikog broja mečeva. Situacija je veoma komplikovana, to su veoma važni igrači (Umaru i Balažic)", rekao je Drulović.

Srpski šampion je delovao nemoćno u Baskiji, osim gola za izjednačenje nijednom više nije ozbiljno zapretio domaćinu.

"Rekao sam pred utakmicu da je Atletik veliki favorit. Izašli smo da igramo hrabro, dobro reagovali posle prvog gola, potom pogrešili kod drugog, i to je donelo 3:1 na poluvremenu. Oni su mnogo iskusniji, u drugom delu su kontrolisali igru i rešili meč četvrtim golom. Bilo je i dobrih i loših stvari", analizirao je meč Drulović.

Partizan je nakon dve pobede vezao dva poraza u grupi L, pa pred poslednja dva kola deli drugu poziciju sa Augzburgom, tri boda iza lidera Bilbaa.

"Mislim da će poslednje kolo odlučiti pozicije u grupi. Videli smo da je Atletiko favorit i sigurno će biti prvi. Za drugu poziciju ćemo se boriti Augzburg i mi. Sledeća utakmica u Holandiji će biti veoma važna za nas. Moramo se dobro odmoriti kako bi smo se oporavili od povreda. Uveren sam da će tim biti bolji", zaključio je Drulović.

Partizan u sledećem kolu gostuje AZ Alkmaru, koji je na dnu tabele sa tri boda, a u poslednjem dočekuje Augzburg, koji je savladao u Nemačkoj 3:1.

Komentari / 0

Ostavite komentar