Желим силиконе, али ми мама не да

- Задовољна сам својим изгледом, али бих повећала груди - каже за „Блиц“ Анастасија Ражнатовић, Арканова ћерка и наследница фолк диве Светлане-Цеце Ражнатовић.

Забава 06.11.2015 | 08:28
Желим силиконе, али ми мама не да

- Урадићу то, иако знам да када бих питала маму да уградим силиконе, да би ми рекла: „Нема шансе“. Али за пар година, мислим да ће се сложити - каже Анастасија Ражнатовић (17), ћерка Светлане Ражнатовић.

Она каже да на себи до сада није ништа мењала.

- Видим по порталима коментаре да сам увећала усне. Морам да кажем да то није истина. Моје усне су природно велике - каже лепа Цецина кћи и открива да са својом мајком о свему отворено разговара, па и о пластичним операцијама.

 - Мама и ја имамо специфичан однос, веома смо блиске. Она је моја најбоља другарица, мој ослонац... Једна другој поверавамо тајне, саветујемо се... Блиска је и с Вељком, али је са мном ближа - каже она.

Иако под нож још није ишла, Анастасија је недавно променила имиџ.

- Офарбала сам се у плаво јер сам од своје осме године маштала о томе. Стално сам, као мала, говорила како ћу се офарбати у плаво кад порастем, али ми мама никада није дозволила. Увек је говорила да сам ја тамнопута и да сам рођена бринета и да плава боја неће добро да ми стоји. И, када сам се офарбала, доживела је шок! Ипак, после је рекла да ми одлично стоји - каже Анастасија.

- Мама Цеца ми често сама купује гардеробу када негде отпутује. Имамо сличан укус, мада она понекад бира комаде за старије жене док ја преферирам младалачки изглед, старке, кариране кошуље... Увек ми каже да изгледам светски и да је препоносна на мене. Обавезно дода да држим кичму право - каже за „Блиц“ шармантна Анастасија.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар