Želim silikone, ali mi mama ne da

- Zadovoljna sam svojim izgledom, ali bih povećala grudi - kaže za „Blic“ Anastasija Ražnatović, Arkanova ćerka i naslednica folk dive Svetlane-Cece Ražnatović.

Zabava 06.11.2015 | 08:28
Želim silikone, ali mi mama ne da

- Uradiću to, iako znam da kada bih pitala mamu da ugradim silikone, da bi mi rekla: „Nema šanse“. Ali za par godina, mislim da će se složiti - kaže Anastasija Ražnatović (17), ćerka Svetlane Ražnatović.

Ona kaže da na sebi do sada nije ništa menjala.

- Vidim po portalima komentare da sam uvećala usne. Moram da kažem da to nije istina. Moje usne su prirodno velike - kaže lepa Cecina kći i otkriva da sa svojom majkom o svemu otvoreno razgovara, pa i o plastičnim operacijama.

 - Mama i ja imamo specifičan odnos, veoma smo bliske. Ona je moja najbolja drugarica, moj oslonac... Jedna drugoj poveravamo tajne, savetujemo se... Bliska je i s Veljkom, ali je sa mnom bliža - kaže ona.

Iako pod nož još nije išla, Anastasija je nedavno promenila imidž.

- Ofarbala sam se u plavo jer sam od svoje osme godine maštala o tome. Stalno sam, kao mala, govorila kako ću se ofarbati u plavo kad porastem, ali mi mama nikada nije dozvolila. Uvek je govorila da sam ja tamnoputa i da sam rođena brineta i da plava boja neće dobro da mi stoji. I, kada sam se ofarbala, doživela je šok! Ipak, posle je rekla da mi odlično stoji - kaže Anastasija.

- Mama Ceca mi često sama kupuje garderobu kada negde otputuje. Imamo sličan ukus, mada ona ponekad bira komade za starije žene dok ja preferiram mladalački izgled, starke, karirane košulje... Uvek mi kaže da izgledam svetski i da je preponosna na mene. Obavezno doda da držim kičmu pravo - kaže za „Blic“ šarmantna Anastasija.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar