Велеобрт: Пауновић преговара с бившим клубом?!

Страмаћони преузима Панатинаикос?! Српски стручњак могао би да преузме шпански Тенерифе.

Фудбал 06.11.2015 | 22:15
Велеобрт: Пауновић преговара с бившим клубом?!

Шетали су новинари широм Европе Вељка Пауновића по различитим клубовима, али он свој потпис још није никоме дао. Последња његова „селидба“ у Панатинаикос је деловала као готова ствар, на столу је био уговор на годину и по дана, али је Пауновић демантовао информацију да ће потписати за Панатинаикос у среду вече.
„Не долазим у Атину“, рекао је српски стручњак грчкој Газети.

То наравно не значи да српски стручњак неће потписати за Зелене, на чијој се листи фаворита налази у самом врху. Поред његовог имена као могући стратези ПАО-а помињу се имена Емануела Петита и Ника Ковача. Последње име у низу је Андреа Стамаћони и сада је он први фаворит за клупу клуба из Атине., преносе грчки медији. Страмаћони је у каријери водио Интер из Милана и Удинезе.

Такође, истилче се да је српски стручњак у преговорима с чланом Сегунде - Тенерифама. Тај клуб је тренутно у зони испадања, има серију лоших резултата, а цену је платио тренер Раул Ање који је добио отказ. Тренутно екипу води помоћни тренер Фабијан Риверо, а Спорт24.гр истиче да Пауновић преговара с управом тог клуба и да би могао да постане шеф струке у наредним данима.

Можда би било и логично да Пауновић каријеру настави у Шпанији пошто је један део каријере провео у тој земљи и није непознат на фудбалском тржишту те земље.

Пауновић је играо за Тенерифе у периоду од 2002 – 2003. године, а наступао је и за Марбељу, Атлетико Мадрид, Мајорку, Овиједо, Хетафе и Алмерију.

Коментари / 0

Оставите коментар