Veleobrt: Paunović pregovara s bivšim klubom?!

Stramaćoni preuzima Panatinaikos?! Srpski stručnjak mogao bi da preuzme španski Tenerife.

Fudbal 06.11.2015 | 22:15
Veleobrt: Paunović pregovara s bivšim klubom?!

Šetali su novinari širom Evrope Veljka Paunovića po različitim klubovima, ali on svoj potpis još nije nikome dao. Poslednja njegova „selidba“ u Panatinaikos je delovala kao gotova stvar, na stolu je bio ugovor na godinu i po dana, ali je Paunović demantovao informaciju da će potpisati za Panatinaikos u sredu veče.
„Ne dolazim u Atinu“, rekao je srpski stručnjak grčkoj Gazeti.

To naravno ne znači da srpski stručnjak neće potpisati za Zelene, na čijoj se listi favorita nalazi u samom vrhu. Pored njegovog imena kao mogući stratezi PAO-a pominju se imena Emanuela Petita i Nika Kovača. Poslednje ime u nizu je Andrea Stamaćoni i sada je on prvi favorit za klupu kluba iz Atine., prenose grčki mediji. Stramaćoni je u karijeri vodio Inter iz Milana i Udineze.

Takođe, istilče se da je srpski stručnjak u pregovorima s članom Segunde - Tenerifama. Taj klub je trenutno u zoni ispadanja, ima seriju loših rezultata, a cenu je platio trener Raul Anje koji je dobio otkaz. Trenutno ekipu vodi pomoćni trener Fabijan Rivero, a Sport24.gr ističe da Paunović pregovara s upravom tog kluba i da bi mogao da postane šef struke u narednim danima.

Možda bi bilo i logično da Paunović karijeru nastavi u Španiji pošto je jedan deo karijere proveo u toj zemlji i nije nepoznat na fudbalskom tržištu te zemlje.

Paunović je igrao za Tenerife u periodu od 2002 – 2003. godine, a nastupao je i za Marbelju, Atletiko Madrid, Majorku, Ovijedo, Hetafe i Almeriju.

Komentari / 0

Ostavite komentar