Јувентус јача напад: Лавеци стиже у Торино?!

Челници Бјанконера пре неколико дана су се састали са његовим агентом у месту Виново, околини Торина, а преговори су поновљени и у последњих неколико часова.

Фудбал 07.11.2015 | 20:00
Јувентус јача напад: Лавеци стиже у Торино?!

Лавеци у јануару стиже у Торино! Како пише добро упућени Ђанлука ди Марцио Стара дама је контретизовала преговоре са нападачем Пари Сен Жермена и он би могао да буде прво велико појачање шампиона Италије у зимском прелазном року.

Челници Бјанконера пре неколико дана су се састали са Лавецијевим агентом у месту Виново, околини Торина, а преговори су поновљени и у последњих неколико часова.

Једина компликација представља огромна плата Аргентинаца, па је на челницима Јувентуса сада да пронађу начин да га практично наговоре да пристане на смањење месечних примања. Са друге стране, Пари Сен Жермен не би правио велике проблеме, јерл жели да се одрекне играча који није у првом плану код Лорана Блана.

Јувентус у овом тренутку има велики број нападача као што су Манџукић, Дибала, Мората и Заза, али је процењено да је играч Лавецијевог профила неопходан екипи Масимилијана Алегрија.

Аргентинац је ове сезоне одиграо свега 11 утакмица са Свеце и Лиги 1 и постигао само један гол.

Коментари / 0

Оставите коментар