Juventus jača napad: Laveci stiže u Torino?!

Čelnici Bjankonera pre nekoliko dana su se sastali sa njegovim agentom u mestu Vinovo, okolini Torina, a pregovori su ponovljeni i u poslednjih nekoliko časova.

Fudbal 07.11.2015 | 20:00
Juventus jača napad: Laveci stiže u Torino?!

Laveci u januaru stiže u Torino! Kako piše dobro upućeni Đanluka di Marcio Stara dama je kontretizovala pregovore sa napadačem Pari Sen Žermena i on bi mogao da bude prvo veliko pojačanje šampiona Italije u zimskom prelaznom roku.

Čelnici Bjankonera pre nekoliko dana su se sastali sa Lavecijevim agentom u mestu Vinovo, okolini Torina, a pregovori su ponovljeni i u poslednjih nekoliko časova.

Jedina komplikacija predstavlja ogromna plata Argentinaca, pa je na čelnicima Juventusa sada da pronađu način da ga praktično nagovore da pristane na smanjenje mesečnih primanja. Sa druge strane, Pari Sen Žermen ne bi pravio velike probleme, jerl želi da se odrekne igrača koji nije u prvom planu kod Lorana Blana.

Juventus u ovom trenutku ima veliki broj napadača kao što su Mandžukić, Dibala, Morata i Zaza, ali je procenjeno da je igrač Lavecijevog profila neophodan ekipi Masimilijana Alegrija.

Argentinac je ove sezone odigrao svega 11 utakmica sa Svece i Ligi 1 i postigao samo jedan gol.

Komentari / 0

Ostavite komentar