Милица Мандић: Бодрим Партизан кад стигнем и спремам се за Рио!

Дочек 2012. године је нешто најбоље што ми се десило у животу и прижељкујем да се то понови следећег лета по повратку из Рија - каже српска теквондисткиња за “Блиц”.

Остали спортови 07.11.2015 | 12:20
Милица Мандић: Бодрим Партизан кад стигнем и спремам се за Рио!

Милица Мандић, шампионка са Олимпијских игара у Лондону, још се није формално пласирала у Рио 2016, али је питање дана када ће се то десити.

- Мислим да је 6. децембра пресек ранг-листе и првих шест такмичарки ће обезбедити пласман. Бројим дане до објављивања ранг-листе. Тада ћу и моћи да одахнем и спремим се за Игре - каже Мандићева.

Почетак 2016. означава и последње припреме за Олимпијске игре.

- Од јануара ми почињу припреме. Очекују ме европске квалификације. До почетка Олимпијских игара ћу сигурно учествовати на Европском првенству у мају. Имаћу и још неке турнире, али још нисам одлучила на којима ћу наступати.

Милици Мандић су помешани утисци када се осврне годину дана уназад.

- За 13 година каријере нисам имала ниједну повреду, док сам се ове године чак два пута повредила. Ломила сам руку, пуцао ми је стомачни мишић. Поред свих пехова, имала сам добре резултате. Освојила сам сребрну медаљу на првим Европским олимпијским играма у Бакуу.

Она не жели да гледа много унапред.

- Тренутно не размишљам о златној медаљи у Рију, идем корак по корак. Имам мотив и жељу да поновим тај успех. Видећемо кад дођем тамо, то је највеће светско такмичење.

Партизан је мој клуб

Милица Мандић је претходних година била радо виђен гост кошаркаша Партизана у хали “Пионир” .

- Долазим на утакмице кад год сам у могућности јер сам често на путовањима.

Коментари / 0

Оставите коментар