Milica Mandić: Bodrim Partizan kad stignem i spremam se za Rio!

Doček 2012. godine je nešto najbolje što mi se desilo u životu i priželjkujem da se to ponovi sledećeg leta po povratku iz Rija - kaže srpska tekvondistkinja za “Blic”.

Ostali sportovi 07.11.2015 | 12:20
Milica Mandić: Bodrim Partizan kad stignem i spremam se za Rio!

Milica Mandić, šampionka sa Olimpijskih igara u Londonu, još se nije formalno plasirala u Rio 2016, ali je pitanje dana kada će se to desiti.

- Mislim da je 6. decembra presek rang-liste i prvih šest takmičarki će obezbediti plasman. Brojim dane do objavljivanja rang-liste. Tada ću i moći da odahnem i spremim se za Igre - kaže Mandićeva.

Početak 2016. označava i poslednje pripreme za Olimpijske igre.

- Od januara mi počinju pripreme. Očekuju me evropske kvalifikacije. Do početka Olimpijskih igara ću sigurno učestvovati na Evropskom prvenstvu u maju. Imaću i još neke turnire, ali još nisam odlučila na kojima ću nastupati.

Milici Mandić su pomešani utisci kada se osvrne godinu dana unazad.

- Za 13 godina karijere nisam imala nijednu povredu, dok sam se ove godine čak dva puta povredila. Lomila sam ruku, pucao mi je stomačni mišić. Pored svih pehova, imala sam dobre rezultate. Osvojila sam srebrnu medalju na prvim Evropskim olimpijskim igrama u Bakuu.

Ona ne želi da gleda mnogo unapred.

- Trenutno ne razmišljam o zlatnoj medalji u Riju, idem korak po korak. Imam motiv i želju da ponovim taj uspeh. Videćemo kad dođem tamo, to je najveće svetsko takmičenje.

Partizan je moj klub

Milica Mandić je prethodnih godina bila rado viđen gost košarkaša Partizana u hali “Pionir” .

- Dolazim na utakmice kad god sam u mogućnosti jer sam često na putovanjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar