Леброн: Не, Коби није лош, он је Коби!

Иако је Коби Брајант био веома огорчен због своје игре од почетка сезоне, његов велики ривал Леброн Џејмс га не схвата превише озбиљно.

Кошарка 07.11.2015 | 11:40
Леброн: Не, Коби није лош, он је Коби!

Џејмс се насмејао када га је један новинар питао шта мисли о учинку звезде Лос Анђелес Лејкерсима и увреда које је изнео на свој рачун, рекавши да му је игра с****е.

“Он зна да није лош. Оно што ја видим је да он изазива себе. То нема никакве везе са његовим годинама, никакве заиста. Мислим да сам и ја у једном тренутку у својој каријери помислио исто, а имао сам двадесетак година. Све је то лични изазов”, рекао је Леброн.

37-годишњи Брајант је за себе рекао да је у овом тренутку 200. играч лиге пошто није одиграо на жељеном трећу утакмицу заредом, а његови Лејкерси су тада забележили трећи пораз.

Иако су Лејкерси уписали три пораза до тренутка када је Брајант почео да кука због своје игре, он је имао просек од 17,3 поена по утакмице, али уз проценат шута из игре 31,3 одсто. У поразу од Денвер Нагетса са 120:109 у уторак увече, који је четврти у његовој 20. сезони за Лејкерсе, уписао је само 11 поена, уз шут 4/11. Брајант је у том дуелу уписао већи број фаулова, него кошева, имао је два ‘ер-бола’ за три поена, а једном је чак промашио цео обруч.

“Знам га, он зна да није лош. Човече, он је Коби Брајант. Али, то је лични изазов за њега и то је све”, нагласио је Леброн, чији Кливленд Кавалирси су од старта сезоне уписали четири победе и један пораз.

Коментари / 0

Оставите коментар