Lebron: Ne, Kobi nije loš, on je Kobi!

Iako je Kobi Brajant bio veoma ogorčen zbog svoje igre od početka sezone, njegov veliki rival Lebron Džejms ga ne shvata previše ozbiljno.

Košarka 07.11.2015 | 11:40
Lebron: Ne, Kobi nije loš, on je Kobi!

Džejms se nasmejao kada ga je jedan novinar pitao šta misli o učinku zvezde Los Anđeles Lejkersima i uvreda koje je izneo na svoj račun, rekavši da mu je igra s****e.

“On zna da nije loš. Ono što ja vidim je da on izaziva sebe. To nema nikakve veze sa njegovim godinama, nikakve zaista. Mislim da sam i ja u jednom trenutku u svojoj karijeri pomislio isto, a imao sam dvadesetak godina. Sve je to lični izazov”, rekao je Lebron.

37-godišnji Brajant je za sebe rekao da je u ovom trenutku 200. igrač lige pošto nije odigrao na željenom treću utakmicu zaredom, a njegovi Lejkersi su tada zabeležili treći poraz.

Iako su Lejkersi upisali tri poraza do trenutka kada je Brajant počeo da kuka zbog svoje igre, on je imao prosek od 17,3 poena po utakmice, ali uz procenat šuta iz igre 31,3 odsto. U porazu od Denver Nagetsa sa 120:109 u utorak uveče, koji je četvrti u njegovoj 20. sezoni za Lejkerse, upisao je samo 11 poena, uz šut 4/11. Brajant je u tom duelu upisao veći broj faulova, nego koševa, imao je dva ‘er-bola’ za tri poena, a jednom je čak promašio ceo obruč.

“Znam ga, on zna da nije loš. Čoveče, on je Kobi Brajant. Ali, to je lični izazov za njega i to je sve”, naglasio je Lebron, čiji Klivlend Kavalirsi su od starta sezone upisali četiri pobede i jedan poraz.

Komentari / 0

Ostavite komentar