Видео - Динамовци: Као да смо играли против Звезде!

Фудбалери загребачког Динама, тужни због пораза од Олимпијакоса у 90. минуту меча Лиге шампиона, по повратку у Загреб причали о атмосфери на стадиону "Караискаки". Делије вређале и Динамове клинце.

Фудбал 05.11.2015 | 20:40
Видео - Динамовци: Као да смо играли против Звезде!

Фудбалери Динама из Загреба сурово су кажњени у среду увече на стадиону "Караскиаки" у Атини (Пиреју). Примили су гол у 90. минуту којим је Олимпијакос славио важну победу у Лиги шампиона. А "модри" су водили после првих 45 минута.

По повратку у Загреб, хрватски новинари питали су представнике Динама и за атмосферу на стадиону, коју су заједно правили навијачи Олимпијакоса и Црвене звезде.

Занимљив је био одговор левог бека Динама Јосипа Пиварића:

"Имао сам осећај као да играмо против Црвене звезде. Делије су им водиле навијање".

Тренер Динама Зоран Мамић такође је прокоментарисао атмосферу: "Знали смо каква нас атмосфера чека и да ће бити бучно и неугодно због неких повика".

Хрватски медији доносе и причу младог тима Динама (У19) који такође играју Лигу шампиона за свој узраст. Они су у среду играли против Олимпијакоса (пре сениорског тима) и победили су 3:1.

Тренер младог тима Динама Марио Цвитановић изјавио је гоалцом.хр да је група Делија, која је дошла на ту утакмицу "гнусно вређала" његову екипу.

"Поносан сам на своје играче. Та група Делија вређала нас је од почетка. Али, то нас је све додатно мотивисало. Делије смо смирили са два гола и већ након пола утакмице они су напустили стадион", рекао је Цвитановић.

Погледајте кореографију навијача Олимпијакоса (и Звезде) пред почетак утакмице Лиге шампиона...

Коментари / 0

Оставите коментар