Video - Dinamovci: Kao da smo igrali protiv Zvezde!

Fudbaleri zagrebačkog Dinama, tužni zbog poraza od Olimpijakosa u 90. minutu meča Lige šampiona, po povratku u Zagreb pričali o atmosferi na stadionu "Karaiskaki". Delije vređale i Dinamove klince.

Fudbal 05.11.2015 | 20:40
Video - Dinamovci: Kao da smo igrali protiv Zvezde!

Fudbaleri Dinama iz Zagreba surovo su kažnjeni u sredu uveče na stadionu "Karaskiaki" u Atini (Pireju). Primili su gol u 90. minutu kojim je Olimpijakos slavio važnu pobedu u Ligi šampiona. A "modri" su vodili posle prvih 45 minuta.

Po povratku u Zagreb, hrvatski novinari pitali su predstavnike Dinama i za atmosferu na stadionu, koju su zajedno pravili navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde.

Zanimljiv je bio odgovor levog beka Dinama Josipa Pivarića:

"Imao sam osećaj kao da igramo protiv Crvene zvezde. Delije su im vodile navijanje".

Trener Dinama Zoran Mamić takođe je prokomentarisao atmosferu: "Znali smo kakva nas atmosfera čeka i da će biti bučno i neugodno zbog nekih povika".

Hrvatski mediji donose i priču mladog tima Dinama (U19) koji takođe igraju Ligu šampiona za svoj uzrast. Oni su u sredu igrali protiv Olimpijakosa (pre seniorskog tima) i pobedili su 3:1.

Trener mladog tima Dinama Mario Cvitanović izjavio je goalcom.hr da je grupa Delija, koja je došla na tu utakmicu "gnusno vređala" njegovu ekipu.

"Ponosan sam na svoje igrače. Ta grupa Delija vređala nas je od početka. Ali, to nas je sve dodatno motivisalo. Delije smo smirili sa dva gola i već nakon pola utakmice oni su napustili stadion", rekao je Cvitanović.

Pogledajte koreografiju navijača Olimpijakosa (i Zvezde) pred početak utakmice Lige šampiona...

Komentari / 0

Ostavite komentar