Масовна туча ''Делија'' и БББ, Хрват избоден!!!

Неколико дана, атинска полиција била је у приправности, спречила је масовне сукобе, али су хулигани ипак нашли начин да се побију. Било је и повређених. Погледајте видео снимљен у близини атинског аеродрома!

Фудбал 05.11.2015 | 16:00
Масовна туча ''Делија'' и БББ, Хрват избоден!!!

Атинска полиција учинила је готово све да спречи масовне сукобе навијача Олимпијакоса и Црвене звезде, са једне, и навијача загребачког Динама и Панатинаикоса, са друге стране.

Неколико дана полиција је радила превгентивно, упадала у просторије у којима се окупљају навијачи Олимпијакоса (били домаћини навијачима Звезде) и у просторије навијача Панатинаикоса (угостили динамовце), хапсила је, пленила пиротехнику, мотке, палице...

Али, хулигани су, дан након победе Олимпијакоса над Динамом у Лиги шампиона (2:1), ипак успели да се сусретну у близини атинског аеродрома. Колеге из грчких медија наводе да је реч о сукобу навијача Звезде и Динама, мада је, заиста, тешко рећи ко овде кога лема.

Грчки лист "То Вима" наводи да има и повређених у тучи код аеродрома "Елефтериос Венизелос". Исти извор наводи да су "Срби напали Хрвате" и да је полиција одмах дошла на место и раздвојила зараћене.

И други грчки медији извештавају о овој тучи, наводећи да је било "најмање 15 повређених Хрвата, који су пребачени у болницу". Наводно један од повређених има убодну рану (вероватно нанету ножем).

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

небитан

05.11.2015 16:38

Додик и Цовиц, знаци неверица .

ОДГОВОРИТЕ