Masovna tuča ''Delija'' i BBB, Hrvat izboden!!!

Nekoliko dana, atinska policija bila je u pripravnosti, sprečila je masovne sukobe, ali su huligani ipak našli način da se pobiju. Bilo je i povređenih. Pogledajte video snimljen u blizini atinskog aerodroma!

Fudbal 05.11.2015 | 16:00
Masovna tuča ''Delija'' i BBB, Hrvat izboden!!!

Atinska policija učinila je gotovo sve da spreči masovne sukobe navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde, sa jedne, i navijača zagrebačkog Dinama i Panatinaikosa, sa druge strane.

Nekoliko dana policija je radila prevgentivno, upadala u prostorije u kojima se okupljaju navijači Olimpijakosa (bili domaćini navijačima Zvezde) i u prostorije navijača Panatinaikosa (ugostili dinamovce), hapsila je, plenila pirotehniku, motke, palice...

Ali, huligani su, dan nakon pobede Olimpijakosa nad Dinamom u Ligi šampiona (2:1), ipak uspeli da se susretnu u blizini atinskog aerodroma. Kolege iz grčkih medija navode da je reč o sukobu navijača Zvezde i Dinama, mada je, zaista, teško reći ko ovde koga lema.

Grčki list "To Vima" navodi da ima i povređenih u tuči kod aerodroma "Elefterios Venizelos". Isti izvor navodi da su "Srbi napali Hrvate" i da je policija odmah došla na mesto i razdvojila zaraćene.

I drugi grčki mediji izveštavaju o ovoj tuči, navodeći da je bilo "najmanje 15 povređenih Hrvata, koji su prebačeni u bolnicu". Navodno jedan od povređenih ima ubodnu ranu (verovatno nanetu nožem).

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nebitan

05.11.2015 16:38

Dodik i Covic, znaci neverica .

ODGOVORITE