Троицки: Бекер је стварно цар, одлично се слажемо!

Виктор Троицки се налази пред великим изазовом у Паризу, играће у осмини финала против Стана Вавринка, а после победе над Фелисијаном Лопезом истакао је да је задовољан својим повратком "белом спорту", али и открио да му тренер Новака Ђоковића Борис Бекер често даје савете.

Тенис 05.11.2015 | 13:40
Троицки: Бекер је стварно цар, одлично се слажемо!

Тешка победа над Лопезом после велике борбе (6:7(7), 7:5, 6:4 после скоро три сата борбе, прим. аут). Мора ли увек кидање живаца и "плус гемови"?

- Шта су "плус гемови"?

Игра на кладионици.

- Не играм, па не знам.

Од повратка на терен си имао неколико одличних турнира, па онда застој. Зашто?

- Тако иде у спорту. Не може свако да буде први или пети на свету. Задовољан сам сезоном од повратка, али сам од Вимблдона имао тежак распоред па и одлазак у Јужну Америку за Дејвис куп и... то ме је коштало. Отишао сам неспреман и уморан па је и остатак сезоне на бетону трпео. Ушао сам у првих 25 и то ћу бити до краја године, што је по мени успех. Можда се то не истиче у први план, али нека, ми ионако имамо првог играча света и можда најбољег свих времена.

Новаков тренер Борис Бекер је био на твом мечу. Какав однос имаш са њим?

- Бекер је стварно цар и одлично се слажемо!

Да ли ти даје савете?

- Наравно. Даје ми савете и верује у мене, што се видело подршком коју ми је давао и овде у Паризу. Супер је лик. Нисам га познавао добро пре Нолета, али откад га је "преузео", спријатељили смо се. Веома је пријатан човек и жели да помогне и да саслуша. И он и Ноле ми помажу кад год то могу и веома сам им захвалан због тога, закључио је Троицки у интервјуу за "Блиц".

Коментари / 0

Оставите коментар