Обрадовић: Тријумф над Звездом био би прави мелем за нас!

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић је по доласку са екипом у Београд, где ће у петак од 20 часова одмерити снаге са Црвеном звездом у Арени у оквиру четвртог кола Евролиге, истакао да недавни тешки порази црвено-белих нису и објективна слика њиховог квалитета.

Кошарка 06.11.2015 | 08:20
Обрадовић: Тријумф над Звездом био би прави мелем за нас!

"Мој главни циљ пред ову утакмицу био је да објасним играчима да порази Звезде од Химкија и Реала нису права слика тог тима и надам се да сам у томе успео. Сигуран сам да Звезда може много боље него у тим утакмицама и очекујем да ће то пред пуном Ареном и показати", рекао је Обрадовић за "Блиц".

Он је истакао да би победа у Београду била значајна за Фенербахче.

"У нашој претходној утакмици доживели смо пораз од Галатасараја и тријумф над Звездом сигурно би био прави мелем за ову екипу".

Када смо га упитали да то значи да има императив победе у београдској Арени, легендарни тренер је у свом стилу одговорио.

"Ја имам императив од 1991. године - у свакој утакмици".

Обрадовић, који је те 1991. повео Партизан ка титули европског шампиона, а потом освајао континенталну курну и са Хувентудом, Реалом, те у пет наврата са Панатинаикосом, гледао је пажљиво последњи Звездин наступ.

"Гледао сам дерби са Партизаном, видео сам да је ово последње појачање, Квинси Милер, један занимљив играч. Сигуран сам да су и остала појачања добра, али у кошарци је потребно време да се све коцкице поклопе и да се тим уигра", каже чувени "Жоц" и додаје:

"Очекујем пуну Арену и још један спектакл, какав је увек у Београду када играју Партизан или Звезда. Али, надам се да ћемо ипак ми славити победу", рекао је тренер Фенербахчеа.

Коментари / 0

Оставите коментар