Обрадовић ће се опорављати до марта!

Фудбалер Андерлехта ишчекује операцију и нада се да ће се на терен вратити пре завршетка сезоне.

Фудбал 06.11.2015 | 22:30
Обрадовић ће се опорављати до марта!

Иван Обрадовић је други пут за три године доживео тешку повреду лигамената колена.

У победи Андерлехта над Мускроном (2:0) у белгијском шампионату изврнуо је колено, а снимак магнетном резонанцом потврдио је да је обновљена повреда.

"Очајан сам! Поново сам доживео повреду која ми је на најгори начин обележила и део каријере у Сарагоси пре две и по године. Исто колено, иста повреда, и опет иста прича. Снимак магнетне резонанце је и сада у Бриселу потврдио лошу прогнозу. Страдали су предњи укрштени лигаменти колена и прва прогноза клупских лекара је да ми предстоји пауза највише шест месеци", изјавио је за "Вечерње новости" Обрадовић.

Он, међутим не клоне духом.

"Најидеалнији сценарио је да поново почнем да тренирам за четири и по месеца. За сада је најважније да мирујем, а ускоро ће бити познат и термин операције колена, која ће бити изведена у Белгији".

Српски фудбалер истиче да добро зна шта га очекује, да је спреман за период рехабилитације и да га му значи изузетна подршка породице и пријатеља.

"Веома сам разочаран што сам и пре половине сезоне у Белгији морао на нову операцију. Навикао сам изгледа на овакве ствари, али имам изузетно подршку породице, пријатеља и људи из Андерлехта. Надам се да ћу после свега да изађем још јачи, пошто сам у својој глави зацртао да се на терену поново појавим као још бољи играч", истакао је Обрадовић, који је у јуну потписао четворогодишњи уговор са Андерлехтом.

Коментари / 0

Оставите коментар