Obradović će se oporavljati do marta!

Fudbaler Anderlehta iščekuje operaciju i nada se da će se na teren vratiti pre završetka sezone.

Fudbal 06.11.2015 | 22:30
Obradović će se oporavljati do marta!

Ivan Obradović je drugi put za tri godine doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

U pobedi Anderlehta nad Muskronom (2:0) u belgijskom šampionatu izvrnuo je koleno, a snimak magnetnom rezonancom potvrdio je da je obnovljena povreda.

"Očajan sam! Ponovo sam doživeo povredu koja mi je na najgori način obeležila i deo karijere u Saragosi pre dve i po godine. Isto koleno, ista povreda, i opet ista priča. Snimak magnetne rezonance je i sada u Briselu potvrdio lošu prognozu. Stradali su prednji ukršteni ligamenti kolena i prva prognoza klupskih lekara je da mi predstoji pauza najviše šest meseci", izjavio je za "Večernje novosti" Obradović.

On, međutim ne klone duhom.

"Najidealniji scenario je da ponovo počnem da treniram za četiri i po meseca. Za sada je najvažnije da mirujem, a uskoro će biti poznat i termin operacije kolena, koja će biti izvedena u Belgiji".

Srpski fudbaler ističe da dobro zna šta ga očekuje, da je spreman za period rehabilitacije i da ga mu znači izuzetna podrška porodice i prijatelja.

"Veoma sam razočaran što sam i pre polovine sezone u Belgiji morao na novu operaciju. Navikao sam izgleda na ovakve stvari, ali imam izuzetno podršku porodice, prijatelja i ljudi iz Anderlehta. Nadam se da ću posle svega da izađem još jači, pošto sam u svojoj glavi zacrtao da se na terenu ponovo pojavim kao još bolji igrač", istakao je Obradović, koji je u junu potpisao četvorogodišnji ugovor sa Anderlehtom.

Komentari / 0

Ostavite komentar