Мајка монструм беби поломила лобању?!

Марија С. (32) задржана је у притвору у панчевачком затвору, јер се основано сумња да је крајем октобра, током боравка на Дечијем одељењу вршачке болнице, намерно повредила свог сина, старог тек недељу дана.

Србија 05.11.2015 | 08:34
Мајка монструм беби поломила лобању?!

Како "Новости" незванично сазнају, Марија је најпре негирала да је уопште дошло до овог инцидента, у ком је дете задобило фрактуру костију главе.

Ипак, под притиском полиције Вршчанка је признала да је намерно повредила новорођенче, како би оптужила особље болнице и тако стекла могућност да од те здравствене установе тражи новчану одштету.

Она је, наводно, ударила његовом главом о лавабо и нанела му тешке телесне повреде. Полиција је против Марије поднела кривичну пријаву за насиље у породици, а истрагу води Јавно тужилаштво у Вршцу.

- Рекла је да је бебину главу ударила у славину док ју је купала, али се због тежине повреде, ипак, сумња да ју је ударила о ивицу лавабоа - каже извор "Новости" близак истрази. - Засад се не размишља о покушају убиства.

Беба је одмах по утврђивању повреда пребачена у Институт за мајку и дете у Београду, где се и даље налази. Лекари кажу да није животно угрожена, те да није било потребе за хируршким интервенцијама.

ОДУЗЕТА ДЕЦА ИЗ ПРВОГ БРАКА

Повређени дечак је Маријино пето дете. Са првим мужем је живела у селу Николинци, у општини Алибунар, и са њим има троје деце. Међутим, Центар за социјални рад у Панчеву, на чијој се евиденцији она налази, ту децу јој је одузео због занемаривања. Са садашњим мужем живи у Вршцу и, осим новорођеног сина, има и ћерку.

Извор: Вечерње новости

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Боле

05.11.2015 07:45

Умоболни људи. За неке је еутаназија једини лијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозидар

09.11.2023 23:00

Ма каква будала пере своје дијете у лавабоу и како мозес толики бумбар бити да бубнес дјететову главу од лавабо.Моје мисљење је да се врати истом мјером.Сада ви њој баците лавабо на главу са 5. спрата и да осјети ста је бубнут главом од лавабо.😊

Name

Ре боле

05.11.2015 08:07

Каква еутаназија метак закон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјомла б.л.

05.11.2015 10:56

Исти к...ц

Name

ВРС РВИ

05.11.2015 13:53

Ја бих прво објесио онога што је укинуо смртну казну па онда ове монструме као и недавни случај оног "човјека" што је силовао своју кћерку која је родила и дјете ...

ОДГОВОРИТЕ