Majka monstrum bebi polomila lobanju?!

Marija S. (32) zadržana je u pritvoru u pančevačkom zatvoru, jer se osnovano sumnja da je krajem oktobra, tokom boravka na Dečijem odeljenju vršačke bolnice, namerno povredila svog sina, starog tek nedelju dana.

Srbija 05.11.2015 | 08:34
Majka monstrum bebi polomila lobanju?!

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Marija je najpre negirala da je uopšte došlo do ovog incidenta, u kom je dete zadobilo frakturu kostiju glave.

Ipak, pod pritiskom policije Vrščanka je priznala da je namerno povredila novorođenče, kako bi optužila osoblje bolnice i tako stekla mogućnost da od te zdravstvene ustanove traži novčanu odštetu.

Ona je, navodno, udarila njegovom glavom o lavabo i nanela mu teške telesne povrede. Policija je protiv Marije podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici, a istragu vodi Javno tužilaštvo u Vršcu.

- Rekla je da je bebinu glavu udarila u slavinu dok ju je kupala, ali se zbog težine povrede, ipak, sumnja da ju je udarila o ivicu lavaboa - kaže izvor "Novosti" blizak istrazi. - Zasad se ne razmišlja o pokušaju ubistva.

Beba je odmah po utvrđivanju povreda prebačena u Institut za majku i dete u Beogradu, gde se i dalje nalazi. Lekari kažu da nije životno ugrožena, te da nije bilo potrebe za hirurškim intervencijama.

ODUZETA DECA IZ PRVOG BRAKA

Povređeni dečak je Marijino peto dete. Sa prvim mužem je živela u selu Nikolinci, u opštini Alibunar, i sa njim ima troje dece. Međutim, Centar za socijalni rad u Pančevu, na čijoj se evidenciji ona nalazi, tu decu joj je oduzeo zbog zanemarivanja. Sa sadašnjim mužem živi u Vršcu i, osim novorođenog sina, ima i ćerku.

Izvor: Večernje novosti

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Bole

05.11.2015 07:45

Umobolni ljudi. Za neke je eutanazija jedini lijek.

ODGOVORITE
Name

Bozidar

09.11.2023 23:00

Ma kakva budala pere svoje dijete u lavabou i kako mozes toliki bumbar biti da bubnes djetetovu glavu od lavabo.Moje misljenje je da se vrati istom mjerom.Sada vi njoj bacite lavabo na glavu sa 5. sprata i da osjeti sta je bubnut glavom od lavabo.😊

Name

Re bole

05.11.2015 08:07

Kakva eutanazija metak zakon

ODGOVORITE
Name

Djomla b.l.

05.11.2015 10:56

Isti k...c

Name

VRS RVI

05.11.2015 13:53

Ja bih prvo objesio onoga što je ukinuo smrtnu kaznu pa onda ove monstrume kao i nedavni slučaj onog "čovjeka" što je silovao svoju kćerku koja je rodila i djete ...

ODGOVORITE