Париз: Надал преслишао Росола, Мари Ћорића, Федерер као младић!

Рафаел Надал и Енди Мари лако и убедљиво су остварили пласман у треће коло последњег Мастерса сезоне у Паризу. Роџер Федерер наставио је са блиставим издањима у 2015. години пласманом у треће коло Мастерса у Паризу.

Тенис 04.11.2015 | 21:40
Париз: Надал преслишао Росола, Мари Ћорића, Федерер као младић!

Шпански тенисер наставио је да подиже форму и против Лукаша Росола је био убедљив – 6:2, 6:2, а још лакше до победе је стигао Мари који је талентованом Борни Ћорићу препустио само три гема – 6:1, 6:2.

Иако се очекивао тријумф Марија, очекивао се и већи отпор Ћорића који у последњих неколико турнира игра испод својих могућности. Против шкотског тенисера је много грешио, па Мари није имао проблема у свом првом дуелу после пораза од Новака Ђоковића у полуфиналу Шангаја.

Његов наредни ривал биће Давид Гофан који је такође лако савладао Душана Лајовића.

Много више се очекивало од дуела Надал – Росол, због историје коју имају ова двојица тенисера и посебно победе Росола на Вимблдону 2012. године. Састали су се и недавно у Базелу када је Росол био близупобеде, али овога пута Надал је био убедљив.

Наставио је да подиже форму и још једном најавио много боља издања у 2016. години. У трећем колу шпански тенисер ће играти против бољег из дуела Андерсон – Тим.

У малом дербију друге рунде Григор Димитров победио је Марина Чилића после два тај-брејка. Поптуно невероватно звучи податак да Димитров није имао ниједну брејк шансу, а да је Чилић пропустио свих десет.

Бугарског тенисера у трећој рунди очекује Давид Ферер. Кеи Нишикори победио је Жеремија Шардија са 7:6, 6:7, 6:2, а победе су остварили и Гаске и Изнер који су били бољи од Мајера и Беденеа.

Роџер Федерер наставио је са блиставим издањима у 2015. години пласманом у треће коло Мастерса у Паризу.

Швајцарски тенисер у другој рунди, а свом првом мелчу декласирао је неугодног Андреаса Сепија са 6:1, 6:1.

Сепи је почетком године савладао Федерера на Аустралијан опену, али овога пута није имао шансе. Федерер је спасао све четири брејк прилике Италијана, на другој страни је направио пет брејкова из шест прилика и потпуно је разбио свог ривала.

Оба сета почео је дуплим брејком и вођством од 4:0, па је на крају лакше него што се очекивало стигао до победе.

Његов ривал у трећем колу биће Џон Изнер који је претходно победио Аљажа Беденеа.

Коментари / 0

Оставите коментар