Наташа Ковачевић потписује за Звезду! Браво!

Кошаркашица Наташа Ковачевић враћа се професионалној кошарци после тачно 26 месеци од саобраћајне несреће у којој је изгубила ногу. Потписује за Црвену звезду!

Кошарка 06.11.2015 | 19:40
Наташа Ковачевић потписује за Звезду! Браво!

Сјајна вест!

Тачно две године и два месеца након саобраћајне несреће у Мађарској, у којој је изгубила ногу, српска кошаркашица се враћа на кошаркашки терен и то као играчица ККЖ Црвене звезде!

Девојка која је својом борбом и преданошћу, али и осмеху у тренуцима када би многи клонули духом, инспирисала многе песимисте тако се враћа у дресу клуба чије је боје већ носила.

Током ове две године у којима се није бавила професионално кошарком посветила се хуманитарном раду, па основала и своју фондацију за помоћ младим спортистима.

Она претходна два месеца вредно тренира са кошаркашицама Црвене звезде под "будним оком тренера Драгана Вуковића", а како кажу из табора овог клуба покренут је процес регистрације.

"ККЖ Црвена звезда обавештава јавност да су о повратку Наташе Ковачевић активном бављењу кошарком, већ консултовани и представници КСС, и ФИБА, и да у овом по много чему јединственом слуцају, због коришћења протезе, не постоје никакве препреке да се поново врати на паркет", наводи се у саопштењу.

Немамо шта да додамо сем: Браво Наташа!

Коментари / 0

Оставите коментар