Nataša Kovačević potpisuje za Zvezdu! Bravo!

Košarkašica Nataša Kovačević vraća se profesionalnoj košarci posle tačno 26 meseci od saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila nogu. Potpisuje za Crvenu zvezdu!

Košarka 06.11.2015 | 19:40
Nataša Kovačević potpisuje za Zvezdu! Bravo!

Sjajna vest!

Tačno dve godine i dva meseca nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj, u kojoj je izgubila nogu, srpska košarkašica se vraća na košarkaški teren i to kao igračica KKŽ Crvene zvezde!

Devojka koja je svojom borbom i predanošću, ali i osmehu u trenucima kada bi mnogi klonuli duhom, inspirisala mnoge pesimiste tako se vraća u dresu kluba čije je boje već nosila.

Tokom ove dve godine u kojima se nije bavila profesionalno košarkom posvetila se humanitarnom radu, pa osnovala i svoju fondaciju za pomoć mladim sportistima.

Ona prethodna dva meseca vredno trenira sa košarkašicama Crvene zvezde pod "budnim okom trenera Dragana Vukovića", a kako kažu iz tabora ovog kluba pokrenut je proces registracije.

"KKŽ Crvena zvezda obaveštava javnost da su o povratku Nataše Kovačević aktivnom bavljenju košarkom, već konsultovani i predstavnici KSS, i FIBA, i da u ovom po mnogo čemu jedinstvenom slucaju, zbog korišćenja proteze, ne postoje nikakve prepreke da se ponovo vrati na parket", navodi se u saopštenju.

Nemamo šta da dodamo sem: Bravo Nataša!

Komentari / 0

Ostavite komentar