Миле воли диско и пиће, па добије ''шут карту'' из Сплита!

Артем Милевски, украјински фудбалер који је био и у репрезентацији, протеран из Сплита због ДВА промила алкохола у крви.

Фудбал 07.11.2015 | 10:40
Миле воли диско и пиће, па добије ''шут карту'' из Сплита!

Украјински фудбалер Артем Милевски, који је претходних година био на раду у Сплиту (најпре Хајдук, па НК Сплит), завршио је каријеру у хрватском фудбалу.

Због свог омиљеног порока - алкохола!

Он је био члан сплитског Хајдука, али није се баш показао, да би му тренер Спита Горан Саблић пружио нову шансу. Прихватио га је и надао се да ће променити ћуд. Али...

Милевски је претходног викенда скокнуо до Рима, где се баш добро проводио (пио, певао, правио нереде), а хрватски медији преносе да му је пронађено ДВА промила алкохола када је приведен у полицијску станицу, где је провео ноћ на трежњењу.

То је изнервирало управу Сплита која му је уручила отказ, уз образложење да је "грубо прекршио дисциплински правилник клуба".

"Кад сам предложио долазак Артема Милевског у наш клуб био сам уверен да неће изиграти моје поверење, и да ће прихватити руку коју смо му клуб и ја у том тренутку пружили. Упутио сам га на кодекс понашања који важи за све моје играче, а посебно за њега обзиром на његову прошлост", рекао је тренер НК Сплита Горан Саблић.

Милевски, који је својевремено био довођен у везу са Црвеном звездом, познат је по свом лудом начину живота.

Пре две године је слупао скупоцени ферари, возећи у пијаном стању.

Коментари / 0

Оставите коментар