Mile voli disko i piće, pa dobije ''šut kartu'' iz Splita!

Artem Milevski, ukrajinski fudbaler koji je bio i u reprezentaciji, proteran iz Splita zbog DVA promila alkohola u krvi.

Fudbal 07.11.2015 | 10:40
Mile voli disko i piće, pa dobije ''šut kartu'' iz Splita!

Ukrajinski fudbaler Artem Milevski, koji je prethodnih godina bio na radu u Splitu (najpre Hajduk, pa NK Split), završio je karijeru u hrvatskom fudbalu.

Zbog svog omiljenog poroka - alkohola!

On je bio član splitskog Hajduka, ali nije se baš pokazao, da bi mu trener Spita Goran Sablić pružio novu šansu. Prihvatio ga je i nadao se da će promeniti ćud. Ali...

Milevski je prethodnog vikenda skoknuo do Rima, gde se baš dobro provodio (pio, pevao, pravio nerede), a hrvatski mediji prenose da mu je pronađeno DVA promila alkohola kada je priveden u policijsku stanicu, gde je proveo noć na trežnjenju.

To je iznerviralo upravu Splita koja mu je uručila otkaz, uz obrazloženje da je "grubo prekršio disciplinski pravilnik kluba".

"Kad sam predložio dolazak Artema Milevskog u naš klub bio sam uveren da neće izigrati moje poverenje, i da će prihvatiti ruku koju smo mu klub i ja u tom trenutku pružili. Uputio sam ga na kodeks ponašanja koji važi za sve moje igrače, a posebno za njega obzirom na njegovu prošlost", rekao je trener NK Splita Goran Sablić.

Milevski, koji je svojevremeno bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, poznat je po svom ludom načinu života.

Pre dve godine je slupao skupoceni ferari, vozeći u pijanom stanju.

Komentari / 0

Ostavite komentar