Редови за улазнице БиХ – Ирска!

Продаја улазница за меч баража за Свјетско првенство између БиХ и Ирске почела је данас, а бројни навијачи су у редовима још од јуче.

Фудбал 04.11.2015 | 16:40
Редови за улазнице БиХ – Ирска!

Навијачи у Зеници, испред стадиона "Билино Поље", у дугим редовима стрпљиво чекају да дођу до улазнице за утакмицу ногометних репрезентација Босне и Херцеговине (БиХ) и Ирске 13. новембра.

Навијачи су испред пословнице агенције "Центротоурс" на источној трибини стадиона "Билино поље" чекали од јучер, како би преузели своје улазнице за овај сусрет.

Мирсад Ковач јучер је дошао први како би успио преузети карте. У ред је стао јучер у 10:30 часова.

"Чекао сам јучер од 10:30 ујутро и ево, успио сам први да купим улазницу овдје у Зеници. Ратни сам војни инвалид и успио сам да издржим чекање на улазницу. Гледаћу нашу репрезентацију, а од утакмице очекујем најбоље, вјерујем у побједу“, рекао је Ковач.

Ковач је чекао скоро 24 сата на своју улазницу и додаје да му није било тешко издржати скоро читав дан и цијелу ноћ, без обзира што је у Зеници изузетно хладно.

Иако су навијачи пред сами почетак продаје постајали све више нервозни, није дошло до већих проблема, а неке су чак и пустили да прије њих купе улазнице, исказујући своју солидарност.

Амир Халиловић из Зенице је управо захваљујући солидарности навијача успио да дође до своје улазнице.

"Очекујем побједу наше репрезентације резултатом 3:0, а захваљујући момцима који су добро расположени, успио сам доћи до своје улазнице што би се рекло преко реда и хвала им на томе", рекао је Халиловић.

Велики број навијача чекаће још неко вријеме како би преузели своје улазнице, с обзиром на то да за куповину улазница влада велики интерес.

ФС Босне и Херцеговине је у продају пустио 10.500 улазница, од чега је 5.500 улазница у слободној продаји, док је 4.200 улазница у продаји сходно резервацијама које је Ногометни савез Босне и Херцеговине запримио. Укупно 800 улазница, 600 за сјеверну и 200 за западну трибину стадиона "Билино поље" предвиђено је за навијаче селекције Ирске.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Напријед

04.11.2015 16:08

Напријед ЗМАЈЕВИ до побједе,показите како се игра Фудбал у насој јединој БиХ.Има нас по Србији Турској Свици Италији Аустрији итд али признали или не најљепсе је тамо гдје си се родијо.Оцекујем да навијамо сви на цјелој територији БиХ за насу Репку и да утакмицу преносе ТВ куце у РС онда вјерујем у искрено помирење само тако моземо напријед Зивела РС и ФЕДЕРАЦИЈА и цјела нас БиХ.Сретно Змајеви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

04.11.2015 16:13

БН свака вам цаст сваки дан радите све висе и висе на помирењу Народа у БиХ,од мене имате све похвале за вас рад само тако наставите има Година сваки дан гледам вас ТВ програм и подрзавам васу страницу,кад би се ја питао ви би били јавни сервис РТРС надам се једног дана да це се моји снови остварити зелим вам свако добро и пуно успијеха у васем раду.

ОДГОВОРИТЕ