Борци из Дервенте очекују правду

Борачка организација општине Дервента поздравила је хапшење и изручење злочинца Дамира Липовца правосудним органима БиХ.

Република Српска 04.11.2015 | 12:37
Борци из Дервенте очекују правду

"Иако смо безброј пута до сада били свједоци неправедних поступака бх правосуђа, увјерени смо да докази који против овог злочинца постоје неће бити занемарени. Злодјела која је он починио над цивилима у Пољарима код Дервенте спадају у најтеже облике ратних злочина", истакли су борци из Дервенте.

Иако је од злочина које је Дамир Липовац починио над дервентским Србима прошло више од двије деценије, борци су увјерени да ће они који су прошли кроз његову тортуру смоћи снаге и свједочити у судском поступку, те на тај начин доприњети да правда буде задовољена.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

04.11.2015 13:46

Незнам ништа о Дамиру Липовацу, ни шта је он по својој народности нити над киме је он ратни злочин починио али сматрам ако је Дамир можда СРБин који је починио ратни злочин над Хрватима и муслиманима да су Дамиру требали тада да суде за почињени злочин СРБи а не власти Федерације. Сваки народ треба сам да се избори са својим злочинима и својим злочинцима. Ако је Дамир Липовац Хрват или муслиман који је починио ратне злочине над Православним СРБима опет је њему требало судити у Републици СРБско а не у Федерацији, јер су СРБи ти који су оштећени његовим злочинима а не Хрвати и муслимани. ОВАКО ИСПАДА БРИГО МОЈА ПРЕЂИ НА ДРУГОГА!

ОДГОВОРИТЕ