Borci iz Dervente očekuju pravdu

Boračka organizacija opštine Derventa pozdravila je hapšenje i izručenje zločinca Damira Lipovca pravosudnim organima BiH.

Republika Srpska 04.11.2015 | 12:37
Borci iz Dervente očekuju pravdu

"Iako smo bezbroj puta do sada bili svjedoci nepravednih postupaka bh pravosuđa, uvjereni smo da dokazi koji protiv ovog zločinca postoje neće biti zanemareni. Zlodjela koja je on počinio nad civilima u Poljarima kod Dervente spadaju u najteže oblike ratnih zločina", istakli su borci iz Dervente.

Iako je od zločina koje je Damir Lipovac počinio nad derventskim Srbima prošlo više od dvije decenije, borci su uvjereni da će oni koji su prošli kroz njegovu torturu smoći snage i svjedočiti u sudskom postupku, te na taj način doprinjeti da pravda bude zadovoljena.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Михаило Микић

04.11.2015 13:46

Незнам ништа о Дамиру Липовацу, ни шта је он по својој народности нити над киме је он ратни злочин починио али сматрам ако је Дамир можда СРБин који је починио ратни злочин над Хрватима и муслиманима да су Дамиру требали тада да суде за почињени злочин СРБи а не власти Федерације. Сваки народ треба сам да се избори са својим злочинима и својим злочинцима. Ако је Дамир Липовац Хрват или муслиман који је починио ратне злочине над Православним СРБима опет је њему требало судити у Републици СРБско а не у Федерацији, јер су СРБи ти који су оштећени његовим злочинима а не Хрвати и муслимани. ОВАКО ИСПАДА БРИГО МОЈА ПРЕЂИ НА ДРУГОГА!

ODGOVORITE